karte za gardaland
Zanima me tisti, ki ste že šli v gardaland v lastni režiji kje ste kupili karte. Ali tam v gardalandu ali tu pri nas v kakšni agenciji. Ali je problem dobit karte v gardalandu, ker sem videla na njihovi strani, da jih lahko tudi rezerviraš ampak sem z angleščino bolj skromna in me zanima če bomo karte normalno lahko kupili tam. Smo 4. 2 odrasla in 2 otroka ali mi lahko katera pomaga, če sem prav razumela, da za nas lahko kupim družinsko, ki stane 120€ in da se gardaland odpre ob 9 uri zjutraj in moramo ven ob 18. Mogoče se bo kateri zdelo smešno ampak sem malce starejša mama in angleščine se nisem nikoli učila kaj extra. Zanima me tudi ali mislite da bo v petek 27 aprila gužva v gardalandu.
Hvala za pomoč in lep pozdrav, Majda
Karte smo mi kupili tam, je več okenc, gneča sicer nepopisna, ampak prideš na vrsto zelo hitro, tako da ni potrebne nobene predhodne rezervacije.
Aja, pa meni osebno je ljubše it poleti, ko je delovnik podaljšan, ker gre večina obiskovalcev, ki so prispeli z avtobusi ob šestih domov in se potem vrste zelo zmanjšajo, pa še zelo lepo je tam ponoči.
Karte se zelo splača kupiti preko interneta. Na njihovi strani klikneš buy over internet ali nekaj podobnega in te odnese na stran za kupovanje kart. Če kupiš v Gardalandu stane karta 36,50 €, če pa kupiš preko neta za določen datum vsaj 7 dni vnaprej, pa te pride karta 29,50 €. Karte plačaš z npr. eurocardom, jih sprintaš na domačem tiskalniku (vsaka karta ima posebno črtno kodo), ko pa prideš v gardaland, pa greš naravnost na vhod in vstopiš s temi vstopnicami. Tako se ogneš gneči pred blagajnami, ki je ponavadi tik pred odprtjem parka kar velika. Mislim pa da ni možno kupiti družinskih kart po tej poti in zadevo je treba speljati v angleščini ali italijanščini, tako da je morda dobro poprositi.
gardaland ima velikokrat tudi online popuste, samo sprintaš tist vaučer in karte kupiš na licu mesta v gardalandu na blagajni s popustom. Mi smo enkrat to pozabili sprintat pa smo žensko na okencu opozorili na ta online popust in nam ga je obračunala, je bila kar konkretna številka, ki smo jo prišparali.
fino je mal posrfat po njihovem webu preden greš.
Aja, lahko sprintaš samo en kupon in gor vpišeš število oseb. vendar pazi. Reduced ticket (kamor pašejo otroci pod 10 let in ljudje nad 60 let) plačajo redno ceno 29,00 eur. Torej naj bo kupon le za vaju in za otroka, ki je star nad 10 let.
Pa še to. Otroci do 1metra višine imajo prost vstop. (ker nisi nič pisala koliko so stari).
Samo za informacijo, mi smo kupili karte pri Izletniku v Celju. Karta je bila 28,00€ in smo jo dobili po pošti domov. Super zadeva, najceneje kar poznam in še v vrsti nam ni bilo potrebno čakati. Priporočam vsem. Je ceneje kakor če kupite karto preko spleta na uradni spletni strani, sem se prepričal osebno saj zelo dobro govorim angleško.
Glede otroških kart so pa nam razložili v Gardalandu, da ni otroških vstopnic oz. otroci MANJŠI od 1 metra višine ne potrebujejo vstopnice. Ne glede na leta.
Naša izkušnja je bila odlična, priporočam 🙂
Sam za informacijo, TEMA JE STARA 4 LETA !!!!! Po mojem je avtorica že bila v Gardalandu, kaj misliš?[/quote]
Jaaaa -Gardaland še obratuje, karte se še kupujejo kot svetovano, tvoj nasvet je pa pih v meglo….
Tisti, ki greste v Gardaland sedaj v sezonipa toplo priporočam: izogibajte se vikendov in praznikov, ko je lepo vreme, ker je gneča nepopisna, v vrsti boste stali po 50 minut do ure in pol za eno adrenalinsko vožnjo. Četudiboste dokupil fast pass, niste na konju – boste stali tudi 40 minut v vrsti 🙂
V Gardaland med tednom, vzemite dopust, dajte za otroke v šoli Gabrove dneve, pa gasa in boste imeli kaj od parka, ko ne bo vrst.
Forum je zaprt za komentiranje.