Najdi forum

Karpatos

Živjo,

se je že kdo vrnil s Karpatosa? Kako je bilo?

Jaz že komaj čakam naslednji četrtek…. 🙂

Pridni bodite.
N.

Ojla,

Bila predlani junija. Hotel Seven stars (3*) – Pigadia. Nobenih pripomb, razen zajtrk je bil zelo, zelo skromen.
Priporočam izlet v Olimpos (čudovito).
Najela sva avto in šla iskat skrite plaže. In skuter, pa do Amopi plaže, ki tudi full lepa, priporočam!

Uživaj maksimalno.

lp
G

Mi smo bili od 29.6. pa do 13.7. v hotelu Apollo.
Hotel je bil v redu, res bolj skromen zajtrk ampak drugače na dobri lokaciji, najboljše pa je bilo, da ni bilo nobene gužve v hotelu.
Sam otok zanimiv, lepe plaže na katerih najdeš tudi senco. Vsekakor pa moraš videti vasico Olymos. Za dva tedna smo najeli avto, pa ne preko Intelekte, ki je ponujala kar visoko ceno.

Lepo se imej!

Ful vama hvala za vajine vtise.
Edino, kar me malo “skrbi” je veter, ker sem nekje brala, da kr močno piha in da se včasih ne da s skuterjem peljat. Sicer lani sem bila na Samosu, pa je tud znan po močnem vetru ampak ni bilo sile, je celo pasalo.

Koliko ste pa dali za 14 dnevni najem skuterja oz. avta?

Še enkrat vama hvala za odgovore.

N.

Za 14 dni smo dali 330 evrov (opel agila).
Prve tri dni nič pihalo in je bilo zelo vroče ( zvečer ob sedmih je bilo 37 stopinj).
Nato pa je začelo pihati in je pihalo res močno. Tudi mi smo že bili na Samosu, vendar je tam precej, ampak res precej manj vetrovno.
Je pa ponavadi tako, da če piha na eni strani otoka se enostavno odpelješ na drugo stran in tam ponavadi precej manj piha.
Sosedi v hotelu so se vseh 14 dni prevažali s skuterji, pa niso imeli večjih problemov.

Lepo se imej!

Nogica, jaz grem letos na Samos. A lahko napises kaksne tvoje izkusnje, kje si bila, kaj je fajn videt, najem etc. Sicer sem nekaj ze nasla na forumu, samo je malce straejsega datuma.
Hvala.

Samos je zelo lep otok, plaže, mesta…Hotel sva imela v Samosu(mislim da je Kalami) potem sva se pa vozila s skuterjem na plaže, ki so hude. Za 12 dnevni najem skuterja sva dala 100 EUR, samo je bil premalo močan, tko da ni šel prov hiter:)…aja najela sva ga kar tm pr enem, blizu plaže Gangou-edina plaža, kjer zelo malo piha al pa sploh ne, ker je v zalivu.

Kar je mene ful fasciniral je to, da ful diši ozračje, od vseh tistih dišavnic, ki rastejo po otoku. Ogledali smo si muzej v Samosu, pa splača se it na izlet v Turčijo, ker je baje ful zanimivo, midva sicer nisva šla, sva pa slišala od drugih.
Najlepše plaže so v/okrog Kokkarija, se mi je zdel kot da sem v nebesa prišla:))

Pogledat sva šla tud izvir sladke vode, samo pazi ker je voda zelo, zelo mrzla in motna tko, da nič ne vidiš kje hodiš, je pa zanimiva izkušnja.

To je to zaenkrat,kar se spomnim, če te pa še kaj zanima, pa le napiši.
N.

Ej hvala. Sem zelo vesela, ker si napisala, da so plaže lepe v kokariju, tam bova namreč midva :))). Lepo se imej na Karpatosu. Bancka

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close