Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Karpatos z otroci

Karpatos z otroci

Malo sem že brskala in ugotovila, da se vas je precej odpravljalo na Karpatos. Torej, kako vam je bilo všeč – predvsem tisti, ki ste bili tam z otroci? Če je bil kdo v hotelih Amopi Bay in Votsalakia Beach, prosim za oceno!
Še kak drug predlog? Šli bi na kak prijeten grški otok – edina pogoja: da ni preveč skomercializiran in da je enostavno dostopen, pa ne predrag!

Hvala, pozdrav!

Teden dni sem bil na sosednjem Kassosu.

Prvi Vaši zahtevi zagotovo ustreza, cene

pa so le malenkost nižje kot drugje.

LP!

Samo

Samos, hvala!

Še to: kako prideš na Kassos? Najbrž s trajektom s Karpatosa ali ima tudi letališče? Si bival tam v apartmaju ali hotelu?

Jaz sem bil v Amopi bay in je zelo dobro za otroke.Moja hči je imela 2,5 leti in je tam kar bluzila po vodi ki je čista in nizka plaže pa so peščene.V amopiju so dve plaže blizu hotelov in ena je fkk malo stran.Fantazija.
Letos sem bil po treh letih spet v Grčiji in to na Zakintosu v Laganasu in je mesto za žurat do jutranjih ur ,ampak kljub temu je bilo v redu z otrokom.In tudi na plaži je mivka in zelo čista voda ,ki je zelo daleč nizka.Z avtom lahko najdeš tudi malo manj nabite zalive s turisti.Mi smo bili julija in smo našli.
ciao

Tudi mi razmišljamo za drugo leto tujino (ne hrvaško). Takrat bo mali star 3,5 let, pa sem malo skeptična, kako bi bilo. Ste si sami organizirali aktivnosti?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close