Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Karma je kurba

Karma je kurba

Berem na SIOLU kako da je ilka zamenjala opremljevalca po tem ko lani ni naredila nič .

Ker sem sodeloval , nevede sicer v tisti zgodbi ko je brusilcu robnikov ukradla patent za obdelavo robov smuči in ga predala Steckliju, serviseja pa pustila na suhem sem si rekel pa je dobila ko si je poškodovala koleno , robnik je prijel ni pa zdržala kolenska vez.

Danes se nekaj trudi , ampak karma je kurba.

Anonimni 991, to pa ni lepo brat, zakaj bi nekdo komu kaj privoščil ? Res je, da to dostikrat izrečemo v hudi jezi. A si jezen? ? Znajo bit težave z žolčem.

Ne nisem jezen, bil sem pa takrat ko sem izvedel kaj sem pomagal narediti, tudi meni so že kradli inovacije , zato sem bil osebno prizadet ko sem videl kaj smo naredili.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno991, 01.10.2022 ob 07:34

Ne nisem jezen, bil sem pa takrat ko sem izvedel kaj sem pomagal narediti, tudi meni so že kradli inovacije , zato sem bil osebno prizadet ko sem videl kaj smo naredili.

Vedno pride tako v življenju, da te nekdo osmoli in okrog prenese. Tega je polno… Mene so tudi. Večkrat. Pa nekako človek rine dalje.

Avtor, preberi biografijo našega izumitelja Florjančiča. Pravi, da je treba vsako inovacijo. nemudoma patentirati, sicer se ti lahko zgodijo Ilke. Ni lepo, če je to naredila, se strinjam.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close