Karin in Lara Poravne
Spremlja kdo Karin in Laro Poravne? Kako se vam zdita? Se mi zdi, da se je Karin malo sfrtajčkalo s tem planiranjem in telovadbo v zadnjem času, takih storijev o hrani itd sploh nisem bila vajena. pa še vstaja ob 5 zjutraj??
Je kdo probal Elinor izdelke? Jaz še nisem, me ne prepričajo, ker se mi ne zdijo nič posebnega.
Lara – ves čas objavlja storije romantičnih trenutkov v dnevu hehe
Ja, men se Karin zdi mal cudna s tem novim “dog mom aesthetic”om, zdi se mi da ful snema skos kok kao trenira pa kako zdravo je high protein itd, se vedno pa zgleda totalno zavaljena in prou uno k nek moski, tkoda neki ne klapa skupi, tut nekih misic js ne opazim…
Elinor se mi zdi krneki, daje vtis da je cheap pa tut z ostalimi (ne influencerji) ki so ze probal ta elinor, so rekl da ni nc posebnega in da je bolj low grade makeup oziroma skincare, sama nism probala nikol, ker me ne prepricajo.
Lara pa itak daje vtis kokr da ji je use ful doobr hahah nevem mal se mi zdi zlagano use skupi.. sta pa obe po mojem mnenju totalno antipaticni, Lara se mi zdi da je prou postala podobna Karin, nadute izpadeta ful in ne relatable
Forum je zaprt za komentiranje.