Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Karigador – je bil že kdo tam?

Karigador – je bil že kdo tam?

Pozdravljeni,

iščem eno lepo vasico v Istri ob morju. Zagledala sem se v Karigador. Pozna kdo?

Vsa leta smo dopustovali v Funtani ali Vrsarju, kjer je bila dokaj čista voda (no, za Istro), zdaj pa iščemo malo spremembe.

Poreč, Novigrad, Rovinj bolj kot ne odpadejo zaradi velikosti. Červar pa je na-pol razpadlo mesto samih vikendašev.

Na nekih starih forumih sem prebrala, da je voda v Karigadorju precej umazana (alge, trava) in tudi plaže niso bog ve kaj. Za vsak info bom hvaležna!

Parkrat smo bili tam. Imas eno trgovino,betonsko plazo s tusi, par ribiskih barkac in eno igrisce. Par 100 m proti kampu je divja plaza. Hrupa iz kampa se ne slisi. Mi smo sli ko je bila hcerka se mala..plaza cez cesto, plitka voda mir..ni pa na betonski plazi nobene sence..nad plazo,ob cesti je nekaj lovorjevih dreves..tam je senca. Ni pa veliko prometa. Pa na divji plazi je par dreves.
Ni to neka istrska vasica..ce to isces. veliko novogradenj, kraj med Umagom in Novigradom pac. Ni pa dosti turistov…nic se ne dogaja..nam je bilo to fajn.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close