Kar vse poljublja na usta
Včeraj sva se skregala z decom. Prijateljica se še vedno zgraža zaradi njegove navade, ki je tudi meni zelo moteča, sploh, ker imava tri odraščajoče. V pozdrav prijatelje in sorodnike poljublja na usta. Ne morem mu dopovedati, da poljubljanje na usta, kar z vsemi, od otrok naprej ni vredu, sploh pa v času epidemije. Navado je prinesel od doma, cela njegova družina se poljublja na usta, enako počnejo vsem, ki so jim blizu. Jaz se temu spretno izmikam, decu dopovedujem, da je navada zelo čudaška in za ljudi neprijetna, da jih spravlja v zadrego. Je zelo flegma in vse rešuje s smehom. Tudi ko mu omenim, da smo v času korone, on samo zamahne z roko. Najina najstarejša hčerka je v devetem razredu in malo čudno izgleda, ko se poljubita na usta. Zadnjič se je v to vtaknila njena učiteljica. Mi je bilo tako nerodno, da bi se lahko v zemljo ugreznila. Ne vem več kako naj mu končno dotajčim, da je vse skupaj čudaško in na meji okusnega, ker tega ne morem več prenašati.
a je južnak, 03.11.2021 ob 21:33
A je južnjak? Tam imajo to navado. Pa deci dece tam poljubljajo. Pa recimo je novoleto pa ti vošči ena od dol pa te poljubi na usta. Fuj.
Čisti Slovenec! Noben ne ve od kje je to prišlo v njihovo družino, ker vsi to delajo in vsi patnerji imamo probleme z sprejemanjem te njihove navade.
Forum je zaprt za komentiranje.