Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kar vse poljublja na usta

Kar vse poljublja na usta

Včeraj sva se skregala z decom. Prijateljica se še vedno zgraža zaradi njegove navade, ki je tudi meni zelo moteča, sploh, ker imava tri odraščajoče. V pozdrav prijatelje in sorodnike poljublja na usta. Ne morem mu dopovedati, da poljubljanje na usta, kar z vsemi, od otrok naprej ni vredu, sploh pa v času epidemije. Navado je prinesel od doma, cela njegova družina se poljublja na usta, enako počnejo vsem, ki so jim blizu. Jaz se temu spretno izmikam, decu dopovedujem, da je navada zelo čudaška in za ljudi neprijetna, da jih spravlja v zadrego. Je zelo flegma in vse rešuje s smehom. Tudi ko mu omenim, da smo v času korone, on samo zamahne z roko. Najina najstarejša hčerka je v devetem razredu in malo čudno izgleda, ko se poljubita na usta. Zadnjič se je v to vtaknila njena učiteljica. Mi je bilo tako nerodno, da bi se lahko v zemljo ugreznila. Ne vem več kako naj mu končno dotajčim, da je vse skupaj čudaško in na meji okusnega, ker tega ne morem več prenašati.

A je južnjak? Tam imajo to navado. Pa deci dece tam poljubljajo. Pa recimo je novoleto pa ti vošči ena od dol pa te poljubi na usta. Fuj.

A je Italijan

Odgovor na objavo uporabnika
a je južnak, 03.11.2021 ob 21:33

A je južnjak? Tam imajo to navado. Pa deci dece tam poljubljajo. Pa recimo je novoleto pa ti vošči ena od dol pa te poljubi na usta. Fuj.

Čisti Slovenec! Noben ne ve od kje je to prišlo v njihovo družino, ker vsi to delajo in vsi patnerji imamo probleme z sprejemanjem te njihove navade.

Mama mia, 03.11.2021 ob 21:37

A je Italijan

Pravi kleni Slovenec!

Kaj pa če bi bili tudi vi malo bolj pristni, oziroma sproščeni? Preveč ste zategnjeni, vse vas moti,v kolikor njemu, in tistim z katerimi se objema , poljublja, ni nerodno, oziroma moteče, ne vidim nobenega problema.

Italijani se poljubljajo na lice, ne na usta, Francozi tudi na lice 3x, vendar so sedaj, v času korone, tudi to opustili.

tik ob meji, 04.11.2021 ob 15:24

Italijani se poljubljajo na lice, ne na usta, Francozi tudi na lice 3x, vendar so sedaj, v času korone, tudi to opustili.

Oooo, benti korono, tudi poljubljali se več ne bomo 🙁

Meni je pa to precej neokusno. Halo pa z najstniško hčerko se na usta kušvati. Folk kaj je z vami! A nimate več nobenega moralnega kompasa?

Bljak!

Pa daj hceri dotupi ce dedu ne mores.

Vsem svojim otrokom tupi.

hahahahah

fuj

Joj, če bi mene hotel nekdo za pozdrav poljubiti na usta, bi direkt na njuško.

Gravži eni!!!! Namesto ljubezni trosite negativo in poljub na usta med očetom in hčerko seksualizirate!!!! NAGRAVŽNI STE!!!! Fuj fuj fuj fuj!!!!!

Avtorica, pa tvoj mož poljublja na usta vse? Ženske in moške?

Kateri južnjaki pa se poljubljajo na usta? Tjele!

Nekateri tudi na usta. ?

Sori brt ampak juznjaki smo pa dalec od poljubljanja na usta, temvec se na lice, oz lice prislonis in poljubis zrak (1x,2x,3x) sam slovenci mate te prfu**ene navade poljubljanja na usta…

Sori brt ampak juznjaki smo pa dalec od poljubljanja na usta, temvec se na lice, oz lice prislonis in poljubis zrak (1x,2x,3x) sam slovenci mate te prfu**ene navade poljubljanja na usta…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close