Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Kar sem videl pri lepi ženski pred mano na blagajni me je šokiralo

Kar sem videl pri lepi ženski pred mano na blagajni me je šokiralo

Idiot

In? Sama kupim tudi po 5 paketov. Pač ne hodim vsak dan v trgovino. Nekateri pa še kuhamo doma.

Uff grozno. Grozovito. Ko boste mene srečali z polnim vrečkam mesa in kosti vam kar vnaprej povem, da imam doma 55 in 57 kg psa?

Ok in? Hahahha

Če bi postavila gor dva lista solate, dva korenčka, bi pa avtorja že kap ☺

Kaj vse se da pripraviti iz mletega mesa ?

Namesto avtor, da bi se na kosilo ali večerjo povabil, potrjuješ skorajda kakšen vic o blondinkah.  ?‍♀️

Odgovor na objavo uporabnika
ne morem verjet, 13.01.2022 ob 13:51

Res lepa ženska, visoka pred mano na blagajni. Zrihtana v nulo. In pol vrže 3x!! pakete 500g mletega mesa gor. Hjooooj, ni ji pristalo niti malo.

Kaj te ti mislis,da smo me ta velike….na solatki zrasle….

Odgovor na objavo uporabnika
Haha761, 13.01.2022 ob 15:28

Haha kaj mislš, da je rožice. Butl

smesen komentar.

Sploh ne štekam?! Je problem, da je kupila meso, da je kupila pakirano meso, te je presenetilo, da tako popolno bitje sploh je (in kaka), kaj te je tako vrglo??? Si zdaj uredu, si preživel?

Očitno ma rajši mehko kot trdo…

Visoke lepe in zdrave ženske ne zrastejo samo od zelenjave,  še manj pa od tofuja in drugih sojinih izdelkov, pa cukra in praznih OHjev.  Beljakovine…..živalske – zdaj pa če je to kopensko meso, ali morsko. Jaz jem samo morsko meso, že večino svojega življenja.

Nimaš pojma. Sem bilder, nisem vegan niti vegetarijanec gledam veliko na prehrano in je tofu zakon, poln beljakovin in malo OH. Zelo kvalitetna hrana. Prehransko podobno siru, samo manj maščob ima. Tudi sojine kosmiče jem redno, imajo 40 g beljakovin na 100g in s tem se nobeno meso ne more primerjat. Meso ima tam okol 25 g beljakovin ponavadi v taki količini.

Veliko veganskih izdelkov je klump, kjer je veliko soje not, je pa top.

Hahahaha jaz se tud vsa zrihtana pojavim na blagajni z mletim mesom. Moj  otrok mora neki jest, sam mleto na tisoč in en način. Mi ostali jemo res vse. Ta izjema pa ne. Ko kuham brokuli in cvetačo mi reče naj raje prej povem bo šel ven, ker smrdi. Smrkavec razvajeni.

Ni najdla druge pakunge , ne jamri .

Spet en nori vegan serje tukaj

Če na mene ciljaš – sem napisal, da nisem vegan. Jem nekaj mesa, pustega, malo več mlečnih izdelkov, zelo veliko jajc in kar veliko sojinih izdelkov, ker imajo ogromno beljakovin. Veliko veganskih izdelkov je klump, ko pogledaš, je polno OH ponavadi, ampak to ne velja za tofu in druge izdelke, v katerih prevladuje soja – vsebujejo ogromno beljakovin in relativno malo OH.

Soja je veliko cenejša od mesa na gram beljakovin, ampak žitarice so pa še cenejše (dobiš pa zraven veliko OH), zato našopajo najraje to not in si zvišujejo dobiček, ker ljudje ne gledajo hranilnih vrednosti. Jaz jih gledam in pazim, da je veliko soje not, ker to pomeni veliko beljakovin.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close