Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Kar sem videl pri lepi ženski pred mano na blagajni me je šokiralo

Kar sem videl pri lepi ženski pred mano na blagajni me je šokiralo

Res lepa ženska, visoka pred mano na blagajni. Zrihtana v nulo. In pol vrže 3x!! pakete 500g mletega mesa gor. Hjooooj, ni ji pristalo niti malo.

Kaj te tako moti mleto meso? 😀

Rajši bi vprašal za njeno telefonsko, kot pa da odpiraš butaste teme na starševskem čveku.

Odgovor na objavo uporabnika
ne morem verjet, 13.01.2022 ob 13:51

Res lepa ženska, visoka pred mano na blagajni. Zrihtana v nulo. In pol vrže 3x!! pakete 500g mletega mesa gor. Hjooooj, ni ji pristalo niti malo.

Zato pa je zrasla v višino, ker je popapcala veliko mletega mesa…

In kaj te je zmotilo?

Trije paketi mletega mesa?

Mogoče pa samo to potrebuje za naslednja 2 tedna ali mesec, kruh pa peče doma sama ali pa ga kupi vsak dan v  pekarni, v to trgovino pa je prišla samo po meso.

To je bila ena moja dobra prijateljica. Lahko te pomirim in ti povem, da je sla po meso za njena dva Rottweilerja.

take so redke, lepe pa še dobre kuharce, trije paketi mletega mesa. Danes bo delala okusno sarmo, ker proslavlja Novo leto.

Pa te res ne razumem. Kaj je narobe z njenim naročilom? Kaj bi morala vreči pred prodajalko 3 litre vina? kaj pa ti kupuješ? Semenke?

🙂

Visoke lepe in zdrave ženske ne zrastejo samo od zelenjave,  še manj pa od tofuja in drugih sojinih izdelkov, pa cukra in praznih OHjev.  Beljakovine…..živalske – zdaj pa če je to kopensko meso, ali morsko. Jaz jem samo morsko meso, že večino svojega življenja.

Kaj pa jaz potem, ko grem v ribarnico in kupim samo zase za 100 EUR za en teden morskega mesa? Lignji, hobotnica, sipe za črno rižoto, pa  vongole , pa kak manjši romb ali  škarpena? Ja, sem tudi eye catchy in višjerasla.

Haha kaj mislš, da je rožice. Butl

prava beljakovina, 13.01.2022 ob 15:05

🙂

Visoke lepe in zdrave ženske ne zrastejo samo od zelenjave,  še manj pa od tofuja in drugih sojinih izdelkov, pa cukra in praznih OHjev.  Beljakovine…..živalske – zdaj pa če je to kopensko meso, ali morsko. Jaz jem samo morsko meso, že večino svojega življenja.

Kaj pa jaz potem, ko grem v ribarnico in kupim samo zase za 100 EUR za en teden morskega mesa? Lignji, hobotnica, sipe za črno rižoto, pa  vongole , pa kak manjši romb ali  škarpena? Ja, sem tudi eye catchy in višjerasla.

tiste male špehaste veganske žogice imajo poln hladilnik OHjev in cukrastih sladkarij doma. Visokorasle, suhe, gajstne ženske so že včasih na kmetih same zaklale piščanca in ga požrle z golimi rokami. Potem pa še zelje skuhale pa krompir, nasledn dan pa vžgale motorko in šle drvarit z gospodarjem.

Wow, lepa, zrihtana, visoka, pa se sarme zna skuhat!

Kaj ces boljsega?

vedno gledam TV, 13.01.2022 ob 14:54

Pa te res ne razumem. Kaj je narobe z njenim naročilom? Kaj bi morala vreči pred prodajalko 3 litre vina? kaj pa ti kupuješ? Semenke?

in kaj je narobe s tremi litri vina?

morda bi ga kupila za dva dni.

hhm, 13.01.2022 ob 15:43

in kaj je narobe s tremi litri vina?

morda bi ga kupila za dva dni.

Narobe je v tem primeru samo to,  da je čisto lahko odvisna od alkohola – če ima po tvoje 3 litre za dva dni, zagotovo.

ZAto je bolj zdravo, da je dvisna od mesa in beljakovin, kot od vina in alkohola.

Pa ne zdaj odgovore pisat – ja, kaj – je na hitro kjpila 3 litre za obiske 😛 😛 😛

Vrjamem. Tud jst sm čist v šoku zdej ko sm to prebrala.

campari, 13.01.2022 ob 14:51

To je bila ena moja dobra prijateljica. Lahko te pomirim in ti povem, da je sla po meso za njena dva Rottweilerja.

Oprosti jaz tega pofla ne dajem mojima Beru in Levu.

Zanju samo najboljše od pašnega bio goveda z visokogorskih planin.

Mleto je bilo za mojo taščo.

čisto preprosta razlaga, 13.01.2022 ob 15:46

Narobe je v tem primeru samo to,  da je čisto lahko odvisna od alkohola – če ima po tvoje 3 litre za dva dni, zagotovo.

ZAto je bolj zdravo, da je dvisna od mesa in beljakovin, kot od vina in alkohola.

Pa ne zdaj odgovore pisat – ja, kaj – je na hitro kjpila 3 litre za obiske 😛 😛 😛

kakšnega alkohola?

Jep, cela drama.

????????

Njena mucka bo papala cevapcice. Zdaj kakor vzames.?????

Kaj pa če ima fetiš na mleto meso in rada dela kuglice…

Visokasuhatreniranazvelikimijoški, 13.01.2022 ob 16:07

Oprosti jaz tega pofla ne dajem mojima Beru in Levu.

Zanju samo najboljše od pašnega bio goveda z visokogorskih planin.

Mleto je bilo za mojo taščo.

Hahaha

Vsa ji čast. Ni bolj grdih in “praznih” zensk od vegank. Tako sivo in pusto delujejo. Bljahhh

Spet veganska propaganda

Pismo, ej, kera glupa tema 🙂

Od zivalskih bekjakovin zrastejo prej zenske, ki so debele in polne holesterola.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close