Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kar se vas tipov tice..

Kar se vas tipov tice..

povedala bi še to, da sem poročena s pijancem. kaj mi je bilo. sem lepa punca vsak dan poseksana in mu moram goltat spermo.drgač so pa batine. rada bi spoznala enega moškega da grem k njemu.

Odgovor na objavo uporabnika
Luskana, 02.05.2023 ob 13:29

Da bi razmisljala 10let nazaj .. bi bila samska.do konca zivljenja. Za kaj tocno nej vas rabmo. Ste nezreli res otrocji,dvigne se vam skoraj na kravo kozo,kaj sele vsako zensko. Sam da je lukna pa tud ce je baba grda. Na zenske gledate kot da morajo biti vase sluge,doma vse naredit,vam dat.potomca in seveda nastavt miinimalmo vsak dan.

Jadniki 🙂 nobeni zenski ne svetujem it v vezo.

Samska,neodvisna. Kurbi rje in varalice pa izkoristite do konca ozemite,na konc ce so govna do vas pa se zeni povejte 🙂

Lp 32 letna.

@Luskana

Jah, kaj na ti rečem… En te skuril in zdaj si zažgana in taka boš do konca življenja.

Žallllll, 02.05.2023 ob 16:26

Žal mi je za tvoje slabe izkušnje z moškimi. Nekaj povsem normalnega je, da so zdravemu normalnemu moškemu všeč punce. Lahko je ta moški poročen, večno samski kot jaz ali pa duhovnik, prav vsakemu so všeč punce, ki jih srečuje v svojem življenju. Na svoje občutke, čustva, misli nimaš vpliva. Če mi je npr. neka punca všeč, tega ne morem spremeniti in zaradi tega še nisem pokvarjen. Prav vsak moški pa lahko vpliva na svoja dejanja in besede. Če sem potreben in bi si želel imeti enkrat v življenju spolni odnos, še nisem slab človek. Če pa s svojimi dejanji ne bi spoštoval nasprotni spol in bi podlegel prvinskemu spolnemu nagonu pa bi bil obsojenja vreden človek. Rajši sem vse življenje devičnik kot, da bi na kakršenkoli način prizadel kakšno punco in s tem tudi sebe. Evolucija je naredila, da so nam moškim všeč punce, drugače bi bila človeška vrsta ogrožena. Ljudje imamo razum, vzgojo, da znamo kontrolirati svoje občutke in se zraven punc primerno obnašati. Zagotovo pa obsojam nezvestobo, buljenje v ženske, gostilniško komentiranje žensk in vsak nespoštljiv odnos do žensk s strani nekaterih primitivnih moških.

“Žallllll”,

Pravzaprav je EVOLUCIJA naredila, da so moškim všeč punce in fantje. Zato pa je več kot pol moških biseksualnih in biseksualnost je najpogostejša spolna usmerjenost.

Kot pravijo znanstveniki za 100% biseksualno usmerjene živalske vrste, da se razmnožujejo bolje saj je BISEKSUALNOST NJIHOVA EVOLUCIJSKA PREDNOST. Saj imajo tako seks z nasprotnim kot z istim spolom. Zato je njihova skupnost toliko bolj povezana in krdela številčnejša in tudi sodelovanje je boljše. Kar je dokaz, da je BISEKSUALNA spolna usmerjenost boljša od HETEROSEKSUALNE usmerjenosti. Pri hetero vrstah se samci tepejo med sabo namesto, da sodelujejo. Pomisli koliko več nasilja in vojn je pri ljudeh zaradi tega.

Naša krščansko muslimanska civilizacija je obrnila hrbet naravi.

Vse stare civilizacije pa so bile vse uglaunem biseksualne, ne le stari grki.

Morda si ti 100% heteroseksualen, kar je škoda. Ker če ne bi bil, bi se lahko s kakšnim prijateljem malo poigral in pošlatal, če že nobene punce nimaš.

No, še ena, ki je brskala med smetmi in je zdaj vsa hrana pokvarjena.

Ljubica, nisi šla iskat sveže in dobro. V kanti valjda da najdeš samo gnilo.

Obrazložitev za telebane: sama si izbirala smeti in to je tvoj problem. Dobri pa so te pač obšli…

genialka, 02.05.2023 ob 18:53

No, še ena, ki je brskala med smetmi in je zdaj vsa hrana pokvarjena.

Ljubica, nisi šla iskat sveže in dobro. V kanti valjda da najdeš samo gnilo.

Obrazložitev za telebane: sama si izbirala smeti in to je tvoj problem. Dobri pa so te pač obšli…

?

Bravo. Jaz sploh nevem kaj si ženske grenijo živlenje z starimi odpisanimi tipi. Naokoli imaš pa mlade, močne, poskočne miškote. Sveže, dišeče, polne tetosterona.

Saj pravim; nore babe.

Naštela si pa same dobre lastnosti (vsaj nekatere ženske jih tako vidijo: Otroškost – igrivost, definitivno vedno spremni za fuk, znajo vas spravit v red)  🙂

Čuvaj se bure i cure ?

In zakaj si tako penasta na dedce, ki te imajo samo za občasen fuk, če pa praviš, da drugega ne rabiš?

Jaz iscem pa eno izkljucno za seks. Ti se mi zdis idealna. Nisi mi vcec, cutim custva do tebe (negativna). Enako ti do mene. Dva minusa data plus. S tabo nocem imeti nicesar. Le kreg in custva, ki jih spremeniva v strast. Potem pa grem (k sebi te ne vabim, nocem deliti casa in svojih bogatih resursov s tabo). Bi se pa z veseljem zgal s tabo, da bi ti kar iz glave posvetilo. Si za? Pisi mi pod privat. Jaz sem za

Bom malo hudičev advokat in bom obrnil zgodbo. Sem ležeren samski moški, ki ne išče nič, ne nudi nič, ne obljublja ženskam nič. Ne osvajam žensk, vzamem pa si, kar pride nasproti. In vedno se najde kakšna, ki bi še malo probala. Ni dovolj razočarana v življenju, očitno. In, ki pride točno to to, kar nudim; cinizem, filozofijo in slab seks. In ko se parkrat dava dol in baba jasno vidi, da jaz nič več ne nudim in ne pričakujem..pol je pa penasta in pride na ta forum noret?

Drage fmeinistke, ali kako si že pravite, mislim, da ve nimate sebe pod kontrolo tolk, kot bi želel. vedno znova ste namreč nekaj penaste na neke prasce, ki so vas bojda izkoristili za seks. Zakaj igrate v življenju vlogo samostojnih seksačic, če ji niste dorasle?

HHahaahah, 02.05.2023 ob 13:32

Kruto a resnicno. Dobri moski in zenske so poroceni vsi ze cca 10let ,generacije so vse slabse.

Hvala lepa. Samska bom do konca zivljenja 🙂 ko vidis kaj se to dogaja v lokalih pri kelnarcah,poroceni moski,sploh slovenski zapitki… nemors vrjet resno 🙂  in to unim smrkljcam 20letnim pase. Cist so brez samozyvesti grde debele ze pri rosnih letih in pase jim tud ce od pijanckov porocenih da ao uaaau hude. ???? umirass od smeha

Glavno da ji na konc večera poročeni pijanc zleze v hlačke. Ti pa se požri od faušije…

Pa se to si zapomni avtorica. Ce nisi zenstvena, mila, lepa, prijazna, povezovalna, pametna in verjetno tudi dovolj mlada, te moski nocemo za vezo. Veza mora biti zabava, zabavna in razigrana. Prevladovati mora strast in pozelenje. Drugace moski nima nic od veze. Vseeno pa cw je samski, te bo z veseljem napicil ali nabodel na svojega korenjaka. To velja predvsem za zdrave, custveno razvite in stabilne moske s s svojo ceno in moske, ki vedo kaj hocejo v zivljenju. Pac tako je. V kolikor moski noce biti s tabo v vezi, je krivda izkljucno na tebi, saj to preprosto pomeni, da nisi dovolj kvalitetna,da bi s tabo prezivljal nimimalno vec casa kot ga je potrebno za sex. Moras delati na sebi in dvigniti nivo. Strastna pa moras biti v vsakem primeru. Drugace te niti za sex nocemo.

Luskana, 02.05.2023 ob 16:51

povedala bi še to, da sem poročena s pijancem. kaj mi je bilo. sem lepa punca vsak dan poseksana in mu moram goltat spermo.drgač so pa batine. rada bi spoznala enega moškega da grem k njemu.

No da ne bo kej res. A misls da so vsi tok zabiti k ti slovenc kmetavzarski? Vec kot ocitno bruha vn iz tvojih blodenj lkubosumje in sovrastvo do juznjakov. Sprijazni se,nisi jim do gleznjev. Jasno? Pa ce se jih se tok trudis blatit in fejkat moj nick.

Pacient zapiti.

Kmetavzarcek

Kokoši???????, 02.05.2023 ob 18:23

“Žallllll”,

Pravzaprav je EVOLUCIJA naredila, da so moškim všeč punce in fantje. Zato pa je več kot pol moških biseksualnih in biseksualnost je najpogostejša spolna usmerjenost.

Kot pravijo znanstveniki za 100% biseksualno usmerjene živalske vrste, da se razmnožujejo bolje saj je BISEKSUALNOST NJIHOVA EVOLUCIJSKA PREDNOST. Saj imajo tako seks z nasprotnim kot z istim spolom. Zato je njihova skupnost toliko bolj povezana in krdela številčnejša in tudi sodelovanje je boljše. Kar je dokaz, da je BISEKSUALNA spolna usmerjenost boljša od HETEROSEKSUALNE usmerjenosti. Pri hetero vrstah se samci tepejo med sabo namesto, da sodelujejo. Pomisli koliko več nasilja in vojn je pri ljudeh zaradi tega.

Naša krščansko muslimanska civilizacija je obrnila hrbet naravi.

Vse stare civilizacije pa so bile vse uglaunem biseksualne, ne le stari grki.

Morda si ti 100% heteroseksualen, kar je škoda. Ker če ne bi bil, bi se lahko s kakšnim prijateljem malo poigral in pošlatal, če že nobene punce nimaš.

Ne ker potem bi bil homoseksualec, in bi moral goltati spermo, in bi se mi zaradi tega skisali možgani, in bi postal podoben nekaterim izrazito progejevsko usmerenim komentatorjem tega foruma. Tega pa nočem.

Ha ha ha, 02.05.2023 ob 19:05

Naštela si pa same dobre lastnosti (vsaj nekatere ženske jih tako vidijo: Otroškost – igrivost, definitivno vedno spremni za fuk, znajo vas spravit v red)  🙂

?

Ena batina je zmerom dovolj, če je kaj vredna.

Aja za vednost jst sm zelo postavna 🙂 samo vem pa kasni so poroceni moski slovencki,zapitki,vsixki hodijo v lokale. 🙂 jadniki pac brrz primere

Ne velja za vse slovence,ste pa po vecini znani po kurbariji pivsim trebuhom in pecanjem vsake kelnarce.

Niste za poscat ne pijandure 🙂

Rrrrr, 02.05.2023 ob 19:20

Pa se to si zapomni avtorica. Ce nisi zenstvena, mila, lepa, prijazna, povezovalna, pametna in verjetno tudi dovolj mlada, te moski nocemo za vezo. Veza mora biti zabava, zabavna in razigrana. Prevladovati mora strast in pozelenje. Drugace moski nima nic od veze. Vseeno pa cw je samski, te bo z veseljem napicil ali nabodel na svojega korenjaka. To velja predvsem za zdrave, custveno razvite in stabilne moske s s svojo ceno in moske, ki vedo kaj hocejo v zivljenju. Pac tako je. V kolikor moski noce biti s tabo v vezi, je krivda izkljucno na tebi, saj to preprosto pomeni, da nisi dovolj kvalitetna,da bi s tabo prezivljal nimimalno vec casa kot ga je potrebno za sex. Moras delati na sebi in dvigniti nivo. Strastna pa moras biti v vsakem primeru. Drugace te niti za sex nocemo.

Ženstvena sem relativno, pol pol. Mila nisem. Lepa sem zelo. Prijazna sem pol pol. Včasih ja, včasih ne. Pametna vsekakor. Mlada tudi.

Bi me hotel?

Anonimno 1423, 02.05.2023 ob 19:29

Ženstvena sem relativno, pol pol. Mila nisem. Lepa sem zelo. Prijazna sem pol pol. Včasih ja, včasih ne. Pametna vsekakor. Mlada tudi.

Bi me hotel?

Ja! Po tem opisu, si dolocila zelo dobro izhodisce. Tako se govori. Posebej, cesi tudi pogumna Potrebno je dati sanso.

Ampak moras vedenti, da vse je v razigranoati, neobremenjenosti, privlacnoati in seksualni energijo. To je maks kar lahko dam, ampak samo, ce si zasluzis (in jaz eanko). Od tu naprej pa se ne ve kaj in kako gredo stvari. O vezi pred 6 meseci  zelo kvalitetnega igranja in obojestranskega razigravanja ni govora

Žallll, 02.05.2023 ob 19:22

Ne ker potem bi bil homoseksualec, in bi moral goltati spermo, in bi se mi zaradi tega skisali možgani, in bi postal podoben nekaterim izrazito progejevsko usmerenim komentatorjem tega foruma. Tega pa nočem.

Žallllll“,

kot ti je že ena pred meseci napisala, je iz tvojega pisanja razvidno zakaj si verjetno ostal devičnik.

Kot prvič sem napisal “poigral in pošlatal” in ne goltal spermo. Ne samo, da nimaš dosti izkušenj z nasprotnim spolom, očitno ti tudi fantovske družbe primankuje. Mimogrede to, da se veliko fantov radih stisne med sabo je javna skrivnost, ki je ti ne poznaš.

In kdo so progejevsko usmerjeni komentatorji tega foruma? 

Jaz jih me poznam. Tudi ko jaz pišem kakšni bolniki so geji ne naletim na veliko nasprotovanja.

Eni so mladi tud pri 60….takonda je to relativno.Daj dlikco pa lazje presodimo

@ Luskana

Ja lej no… lahko jaz prevzamem odgovornost za vse tvoje napačne odločitve v lajfu, če ti bo lažje. Pa ti ne bo za dolgo. Boš hitro zopet nazaj prinorela.

Morala pa bi o odgovornosti za lastne odločitve vedeti že kot najstnica, če ne veš tega niti pri 32. letih… obstaja upanje, da spoznaš pri 64. letih. ?

Ženske bi rade samo, da nas vsak dan obdelate in nam kdaj pripravite kosilo ali večerjo in posesate dnevno sobo. Ker je vam moškim že to preveč, pa ženske postanejo feministke. Obupajo nad vami.

Ne vem, od kod stereotip, da Slovenci pijemo. Jaz mogoče ruknem 1 pivo na teden, ostalo je kolo (dirkalnik – scott).

Ali brez moškega ne gre? Si res tako potrebna, da moraš dobesedno iz enega tiča leteti na drugega? Vprašaj se, zakaj že zdavnaj nisi odšla iz tega bolnega razmerja in zakaj si dovoliš, da si kanta za spermo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close