Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kar se vas tipov tice..

Kar se vas tipov tice..

Da bi razmisljala 10let nazaj .. bi bila samska.do konca zivljenja. Za kaj tocno nej vas rabmo. Ste nezreli res otrocji,dvigne se vam skoraj na kravo kozo,kaj sele vsako zensko. Sam da je lukna pa tud ce je baba grda. Na zenske gledate kot da morajo biti vase sluge,doma vse naredit,vam dat.potomca in seveda nastavt miinimalmo vsak dan.

Jadniki 🙂 nobeni zenski ne svetujem it v vezo.

Samska,neodvisna. Kurbi rje in varalice pa izkoristite do konca ozemite,na konc ce so govna do vas pa se zeni povejte 🙂

Lp 32 letna.

Življenje z alkoholom – Slovenec

Kruto a resnicno. Dobri moski in zenske so poroceni vsi ze cca 10let ,generacije so vse slabse.

Hvala lepa. Samska bom do konca zivljenja 🙂 ko vidis kaj se to dogaja v lokalih pri kelnarcah,poroceni moski,sploh slovenski zapitki… nemors vrjet resno 🙂  in to unim smrkljcam 20letnim pase. Cist so brez samozyvesti grde debele ze pri rosnih letih in pase jim tud ce od pijanckov porocenih da ao uaaau hude. ???? umirass od smeha

To, kako so dobri poročeni, je spet ona stara fora. Ko se ženske ločijo od njih pa postanejo naenkrat nekvalitetni.

Odgovor na objavo uporabnika
Luskana, 02.05.2023 ob 13:29

Da bi razmisljala 10let nazaj .. bi bila samska.do konca zivljenja. Za kaj tocno nej vas rabmo. Ste nezreli res otrocji,dvigne se vam skoraj na kravo kozo,kaj sele vsako zensko. Sam da je lukna pa tud ce je baba grda. Na zenske gledate kot da morajo biti vase sluge,doma vse naredit,vam dat.potomca in seveda nastavt miinimalmo vsak dan.

Jadniki 🙂 nobeni zenski ne svetujem it v vezo.

Samska,neodvisna. Kurbi rje in varalice pa izkoristite do konca ozemite,na konc ce so govna do vas pa se zeni povejte 🙂

Lp 32 letna.

In potem se sprašuješ zakaj bi te kdo zadavil ali zakaj kdo katero zadavi. Ne vidiš da je v svetu hierarhija ti pa bi 32 frčafela brez pojma in pojma pametovala kako naj nekoga babcne odirajo. Želiš si uničevat lajf moškim ker si babji kreten in nisi edina, zato potem je tak svet kjer desci tudi pobijajo babe. Tudi obratno, ampak tako je.

Vedi le to da to kar si sedaj in tako kot si ne boš vedno. Tudi 32 let ne boš imela vedno.

Še žarnice si nisi sama pritrdila v prostor, kaj šele elektro napeljavo. Tudi cunje si nisi sama izdelala katere nosiš. Niti gat, niti modrca. Tja na katerih stojiš nisi ti postavila. Niti strehe, niti zidov.

molči če nimaš pameti

To opisujes predvsem tiste ki pogosto v lokale zahajajo. Jaz nikoli neb bla v vezi kaj sele zakomi z moskim ki zahaja v lokale in tam prezivi vec kot uro.

4x na.mesec sodelavci kava ja ok normalno ne pa vsak.dsn viset po 2 ure v lokalu in ss slinit na une visece vime pri zamasceni 17letni smrklji. Pa po ritki slapat pa tko .In ne da bi bli to hudi moski to so glih tko nikakvi k te mule.

sg196, 02.05.2023 ob 13:34

In potem se sprašuješ zakaj bi te kdo zadavil ali zakaj kdo katero zadavi. Ne vidiš da je v svetu hierarhija ti pa bi 32 frčafela brez pojma in pojma pametovala kako naj nekoga babcne odirajo. Želiš si uničevat lajf moškim ker si babji kreten in nisi edina, zato potem je tak svet kjer desci tudi pobijajo babe. Tudi obratno, ampak tako je.

Vedi le to da to kar si sedaj in tako kot si ne boš vedno. Tudi 32 let ne boš imela vedno.

Še žarnice si nisi sama pritrdila v prostor, kaj šele elektro napeljavo. Tudi cunje si nisi sama izdelala katere nosiš. Niti gat, niti modrca. Tja na katerih stojiš nisi ti postavila. Niti strehe, niti zidov.

molči če nimaš pameti

Uuu smo se malo prepoznali? Dj odje bi kmetavzarcek ??

Da se nekoga zadavi itd rabs zdravljenje za te izjave. Pac si bolan v glavo. Isto kot da bi rrkel.da.si zenska zasluzi tepez,posilstvo. Na el.stol bi te dala drek en bolani.

Kasni pacienti pridete vn iz lukne ej. Ne razmnozuj se.

Ce si pa zenska pa..

ŠOK..

Kr na zdravljenje odma..

Vas za te stvari ja,ki jih tudi placamo. Ostalo pa niste za skupno zivljenje,vsi ste isti v 90% primerih,ostalih 10% je porocenih in oddanih. Ostali ste za v smeti. Pika.

Kot delavce ja vas rabimo poklicemo placamo kot slikopleskarje itd. Kaj bi rd ne vem sj te placamo ostalo pa.odje bi papak

13:29 – 13:34

Neko davljenje pa nekaj, avtorica je povedala resnico. Za zakonsko zivljenje ni primernega moskega. Ce mislite da smo neumne in ne vemo da poroka ne pomeni NIC niti ne otroci… se motite 🙂

Varanje je v vecini zakona in vezah. Taksni moski pac ste.

Kar doma naredimo ne spostujete,ko je pa treba da vi skuhate in posodo pomijete stw pa utrujeni kot da.ste ure delali kot me. ? katastrofe naravne

????, 02.05.2023 ob 13:37

Uuu smo se malo prepoznali? Dj odje bi kmetavzarcek ??

Da se nekoga zadavi itd rabs zdravljenje za te izjave. Pac si bolan v glavo. Isto kot da bi rrkel.da.si zenska zasluzi tepez,posilstvo. Na el.stol bi te dala drek en bolani.

Kasni pacienti pridete vn iz lukne ej. Ne razmnozuj se.

Ce si pa zenska pa..

ŠOK..

Kr na zdravljenje odma..

vidiš debilno avtorica pravi :  izkoristite do konca ozemite

To pomeni descu inučit lajf. Le zakaj ga desc ne bi potem tudi babi nazaj?

PAČ BABE NEKATERE STE VRHUNEC DEBILNOSTI

blebetate kar tako tega pa tega je treba uničit, ko pa bi vas nekdo davil bi se pa smilile same sebi BUDALE BLESAVE BABJE PRIZADETE

GOVNO STE TKO KOT DESCI

A tistega čufurja al kakroli si že mela si odjebala, praviš…oziroma je on tebe heheh. Pa tako si krulila kako je fino ?

Kaksne. Izjave, 02.05.2023 ob 13:48

Neko davljenje pa nekaj, avtorica je povedala resnico. Za zakonsko zivljenje ni primernega moskega. Ce mislite da smo neumne in ne vemo da poroka ne pomeni NIC niti ne otroci… se motite 🙂

Varanje je v vecini zakona in vezah. Taksni moski pac ste.

Kar doma naredimo ne spostujete,ko je pa treba da vi skuhate in posodo pomijete stw pa utrujeni kot da.ste ure delali kot me. ? katastrofe naravne

mA BABE STE USEKANE

Požrle ste ego in se duvate do konca. Budale ste. In kot budale boste tudi svet dobile takšen kot vam gre. Če sedaj na miru na rit sediš ne pomen da boš skoz.

Egoizem, feminizem vam udarja iz glave. Imate se za več kot ste in to vas stane vsak dan in vas bo. Ni črna kronika sama po sebi ampak po debilizmu descov in bab ki nimajo razuma.

Potrjujete druga drugi kako naj katerega zjebe, BUDALEEEEEEEEEEEEE, POTEM PA BEREMO KAKO SE POBIJAJO DRUŽINE CELE STE PA TIHO IN ŠOKIRANE.

krave zabite človepke ste to ste. degeneneriranke

Če vam je res tako hudo kot je iz pisanja razbrati raje kaj naredite, da bo bolje. Od razkladanje ljudem kako so slabi… se nič ne izboljša.

HHahaahah” in avtorica “LUSKANA”,

saj vama, dam prav. Jaz sem tudi sam in me to veseli, da imam svoj mir ne pa, da bi me nekdo obremenjeval.

Kot je ena na forumu napisala; “ZAKAJ BI VZELA CELEGA PRASCA, ČE LAHKO VZMEM LE KLOBASO“.

O teh smrkljah, ki iščejo poročene in starejše pa se vprašajta kaj je z njimi narobe, da so tako nizko padle.

Zakaj so vzgojene, da hočejo dominanco in biti vzete od smrdečoh smrduhov. Kaj jih je tako pokvarilo.

In se vprašajta, da nimata slučajno tudi vidve kaj tega v sebi. Da nista tudi vidve tisti, ki pravita, da mora biti moški par let starejši.

Če sta res samozaveztni, samostojni in samozadostni si bosta raje “za avanturo” ali intimno prijateljstvo našle mlajše miškote, lepe, močne, dišeče in zdrave na vrhuncu spolne moči in polne tetosterona.

Če pa vama ni do tega pa morata imeti v sebi neke frustracije, ki se prenašajo iz roda v rod, da se kastrira in obremeni z njimi vas ženske.

Žal je velikokrat tako. Moški, če že ne popivajo vsak dan ali pa vsak konec tedna ali pa če niso nasilni do partnerke, so velikokrat popolnoma rigidni, se jim nič ne da, pa še varajo radi. Tako, da se pridružujem mnenjem in tudi jaz ostajam samska. Nimam nič od njih, le probleme. Kar se pa tiče moških, oni so tisti, ki jim je težko brez ženske. Oni so težko sami in brez seksa. Brez nekoga, preko katerega bodo spravili svoje gene naprej. In brez nekoga, ki bo vzgajal njihove otroke, pral in pomival. In vsak dan kuhal. ONI SO NESAMOSTOJNI IN ZAGRENJENI. In pljuvanje po samskih in samostojnih ženskah je le njihov obrambni mehanizem in projekcija njihove lastne bolečine. Preberite si raziskave na to temo – poročeni moški živijo dlje, poročene ženske pa manj, kot če bi bile samske.

Babnce so tok usekane da je težko govort o tem.

Delajo se da vedo da desca pizda čist useka in da je desc na pizdo kot debil mahnen in namesto da bi to kar vedo tudi tako vzele bi one njega zaradi tega uničile. Uničile bi njegovo naravo zaradi njegove narave da je na pizdo mahnen (pizdo imajo one) bi ga kaznovale.

Ja čudite se potem ker desci vašo šibko naravo drugje potem izkoristijo in vas uničujejo. rES STE SVET DEBILOV

Ampak hvala vam vsem skupaj za smeh hahahahaha ???

Razmisli, kako to, da imaš tako slabe izkušnje. Kaj je tisto, kar je v tvoje življenje prineslo samo slabe moške? Kako to, da privlačiš le smeti? V kakšnih krogih se giblješ?

Poznam eno, ki tudi samo udriha po moških. Ženska jih išče po portalih in se ne sprijazniti, da je tam več konjev kot princev. Resnici na ljubo, tudi sama ni nek presežek na nobenem področju. Ostale pa smo v povprečju čisto zadovoljne. So lepši in tudi manj lepi dnevi, a izrazito slabih izkušenj, sploh stalnih, nima nobena. Za večino svojih sodelavcev, pa sem vedno delala v bolj moškem okolju, lahko rečem, da so ok fantje.

to je neverjetno, 02.05.2023 ob 13:41

13:29 – 13:34

a je to biblija? kaj piše? iščem…

Razmisli, 02.05.2023 ob 14:14

Razmisli, kako to, da imaš tako slabe izkušnje. Kaj je tisto, kar je v tvoje življenje prineslo samo slabe moške? Kako to, da privlačiš le smeti? V kakšnih krogih se giblješ?

Poznam eno, ki tudi samo udriha po moških. Ženska jih išče po portalih in se ne sprijazniti, da je tam več konjev kot princev. Resnici na ljubo, tudi sama ni nek presežek na nobenem področju. Ostale pa smo v povprečju čisto zadovoljne. So lepši in tudi manj lepi dnevi, a izrazito slabih izkušenj, sploh stalnih, nima nobena. Za večino svojih sodelavcev, pa sem vedno delala v bolj moškem okolju, lahko rečem, da so ok fantje.

Saj to ne razumem. Pišejo kaki prasci so in pišejo kako jih bodo izkoriščale. Saj razumem, da hočejo svoj mir in svobodo. Ampak zakaj si potem za avanturo ali za ljubimce ne najdejo prijetnih in uredu fantov?

A ni napisala,ce bi pred 10leti pametno razmislila bi zdaj se vedno bila samska…ocitno ni…in se tolce po glavi…

Vsak je z razlogom samski,porocen,brez otrok,s otroki…deloholik,lenuh,nevtralen,brez misljenja,se mu ,,fucka,”za druge,jezen na ves svet…

Moje misljenje: kaj drugi mislijo o meni…mi dol visi….kaj drugi delajo in so se odlocili je popolnoma osebna stvar. Ce kdo ne zeli otrok ni moja stvar,ce nekdo zeli biti samski naj bo,ce so homosexualci naj so. Ce si locen nisi zguba…v glavnem,da zivis zivljenje,ki te veseli.

Da se locis preden varas partnerja,da ne zanosis,ker hoces partnerja obdrzati,da zadovoljis potrebe drugih….

In brigaj se zase..ti si ti ….drugi so drugi in zivijo po lastnih zeljah…

Ta natolcevanje o suhij vejah,da zenske nisi sposobne samostojnosti,moska prevlada,…vsak spol ima dovolj dela sam s seboj,ce se malo zamisli o sebi. Verjemite ne bo vam  ,,sfalilo”dela…

Ne vem iz kje si da razmišljaš tako, da smo vsi moški taki.Posplošuješ nekam v tri dni.

Žal mi je za tvoje slabe izkušnje z moškimi. Nekaj povsem normalnega je, da so zdravemu normalnemu moškemu všeč punce. Lahko je ta moški poročen, večno samski kot jaz ali pa duhovnik, prav vsakemu so všeč punce, ki jih srečuje v svojem življenju. Na svoje občutke, čustva, misli nimaš vpliva. Če mi je npr. neka punca všeč, tega ne morem spremeniti in zaradi tega še nisem pokvarjen. Prav vsak moški pa lahko vpliva na svoja dejanja in besede. Če sem potreben in bi si želel imeti enkrat v življenju spolni odnos, še nisem slab človek. Če pa s svojimi dejanji ne bi spoštoval nasprotni spol in bi podlegel prvinskemu spolnemu nagonu pa bi bil obsojenja vreden človek. Rajši sem vse življenje devičnik kot, da bi na kakršenkoli način prizadel kakšno punco in s tem tudi sebe. Evolucija je naredila, da so nam moškim všeč punce, drugače bi bila človeška vrsta ogrožena. Ljudje imamo razum, vzgojo, da znamo kontrolirati svoje občutke in se zraven punc primerno obnašati. Zagotovo pa obsojam nezvestobo, buljenje v ženske, gostilniško komentiranje žensk in vsak nespoštljiv odnos do žensk s strani nekaterih primitivnih moških.

Avtorica, BZVZ, da to tukaj pišeš na MON 🙂

Tukaj na MON so s parimi izjemami ( na prste ene roke jih lahko našptejemo) res prisotni le moški, ki  jim pritiče to, kar si napisala – ne potrebujejo torej dvojne potrditve 🙂

Niso pa vsi moški za v en in isti koš zato. So izjeme – potrdim iz lastne izkušnje.

Sicer pa, boš ščasoma dobila “debelo kožo” tukaj na MON. Tudi glede odgovorov na post – ker taki prav čakajo, da naskočijo in zglodajo s svojimi frustrami. . Ker nekaterim je tukajšnje sodelovanje v 2023 le sporstitveni frustracijski izživljajoči  ventil,  za izživetje njihovih frustracij, pod anonimnimi vzdevki.   Ne pa da bi znali podeliti kakšno pametno, življensko izkušnjo. Ker je nimajo. Get used to it 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close