Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kar odrezal me je

Kar odrezal me je

Lahko bi tudi bili, čeprav je to malo prehitro sklepanje.

Majcka55 se je šla “malo” čustvenega izsiljevanja (ne namerno), on tudi nazaj + družina ga “dresira” in enostavno ni zdržal pritiska iz dveh “front” in jo je odrezal, ker s tisto prvo fronto je bil uspešen. Tam je točno vedel kaj ima za delat, nacepiš 5 kubikov drv in si pohvaljen, požagaš še par dreves in to je to. Imaš nekaj za pokazat.
Pri njej te pa ni tri dni in ko prideš poslušaš zakaj te ni bilo namesto, da bi bila vesela, da si prišel, + ker si moral pustit drva in jih boš doma spet poslušal…. Ja komu treba tega? Odrežeš moteč dejavnik in si rešil problem, fant pač (še) ne razume, da pri delu s punco nimaš na koncu kaj pokazat (vsaj ne če paziš 😉 + ona bi vedno rada “še nekaj”…..in zato je sitna.

Malo vama manjka samozaupanja, obema.

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ko eni pravijo, ce ti je do nekoga si bos vzel cas. No jaz si ga nisem za bivsega eno leto ib sme prelagala…pa ne za to ker mi ni bilo do njega ampak ker sm bila prepricana da je distanca neki najbolsga, in zato ker me je bilo strah. Tako da to s casom..je lahko le “izsiljevalska” taktika 🙂

ti punca se pa cimprej spravi v red, da ne ponovis mojih napak in ti bo sla tok letna zveza v k*,kot je sla mene..sedaj po toliko letih pa obzalujem.

On pa ne ve ce bi probu se enkrat, me ma rad, ampak mam filing da se je zavesno odpovedal nama ker prevec boli preteklost.. ce je to sploh mogoce?

Ja je točno vedel,kaj mora delat,vendar za to ni nikoli pohvaljen. Doma ga zmeraj samo nekaj forsirajo,kaj use mora narest,nikoli pa mu ne pokažejo,koliko so hvaležni za to,da jim dela doma.

Drugače pa sva se midva zelo malo videla(ni blo lih tko,da ga sam 3 dni nebi bilo) in sem bila takrat,ko sva se videla res zelo vesela. Sem mu kdaj tudi kaj naredila,ga kam peljala itd.
Sem bila pa res vedno vesela,kdar sva se videla in sem mu tudi vedno povedala,kako mi je bilo dobro z njim.

3 dni je bila bolj prispodoba ;).
No tisto, da ga niso doma za nič pohvalili ti pa lahko da vedet kako se je počutil ko je bil s tabo – slabo. Pa ne zato, ker bi bilo s tabo kaj narobe, ker mu ti ne bi bila všeč…, le doma so mu nabili toliko občutkov krivde, ker je bil s tabo, da se je s tabo (v podzavesti) počutil krivo, ker jih je zapustil (tiste doma).
Fant ima še precej tega za prežvečit predno bo pripravljen katero sprejet, mogoče tega ne bo zmogel nikoli in bo ostal sam oz z družino očetom, mamo, sestro… Ima toliko (čustvenega) “dela” z njimi, da si ti (ali pa katera druga 😉 čisto odveč.

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

In tudi pri tebi doživlja to, da ni pohvaljen, ampak je grajan, ker si ne vzame še več časa. On tako občuti, ker mu ti vzbujaš tak občutek. Kriv pa ni samo tvoj pristop, ampak tudi njegovo napačno tolmačenje le tega. Enako pa si ti njegovo umikanje v delo tolmačiš tako, da mu ni dovolj do tebe, zato nanj pritiskaš, mu “tečnariš”, po njegovo.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Torej je na pijačo z mano pripeljala še kolegico zato, da me skupaj preučita? 🙂 Po 4 mesecih dopisovanja še kar v fazi preučevanja? Da si v tem času ni hotela niti vzeti časa da bi se dobila? Jaz nisem dobil občutka da jo zares zanimam, zato sem jo odrezal.

To pravim, meni se zdi da je gostja83 temu tipu zamerila, da je tako ravnal z njo.

Zakaj pa si jo moral odrezat s štrika in spustit v prepad? Samo zato, ker te pri plezanju ni vlekla gor po steni?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Zato, ker se ji niti ni dalo plezati 🙂

Lahko bi jo vsaj pustil tam na štriku, bi mogoče priplezala ta tabo, če si že ti bil tako spreten. Ti si jo pa kar odrezal. ccc. Kot da je samo ona kriva, če ne pleza tako hitro kot ti. Edino ne vem, če si odrezal ta štrik nad njo, ali pa je bil pod njo. 🙂

Sem ji podajal štrik, pa ga niti prijeti ni hotela.

In zato si jo odrezal?

Dokler ne bo prerezal popkovnice in se osvobodil pritiska in občutka obveznosti do svoje družine, tako dolgo ne bo zmožen živeti še lastnega odnosa.

Zato pa mu ti predstavljaš le še dodatno breme, ne pa nekaj, kar bi ga osrečevalo. Še eden več, ki ima svoje želje in pričakovanja do njega…..Ni čudno, da je naredil konec.

Exotic,ti mi potem svetuješ,naj se potrudim za najino zvezo?

Sama bi mu zelo rada povedala,da mi je žal,ker sem mu težila zaradi dela in,da razumem,da zaradi tega nima toliko časa,kot bi si sama želela.
Rada bi,da mi da priložnost,da mu pokažem,da sem sposobna biti drugačna in da lahko sprejmem dejstvo,da je pač tako zelo zaposlen,ter mu zaradi tega ne težim.

Dokler ne bo prerezal popkovnice in se osvobodil pritiska in občutka obveznosti do svoje družine, tako dolgo ne bo zmožen živeti še lastnega odnosa.

Zato pa mu ti predstavljaš le še dodatno breme, ne pa nekaj, kar bi ga osrečevalo. Še eden več, ki ima svoje želje in pričakovanja do njega…..Ni čudno, da je naredil konec.[/quote]

Vem,da se mora osvoboditi pritiska in občutka obveznosti do svoje družine. Vendar sama vem,da tega ne bo mogel narediti,dokler ne bo odšel nekam na svoje. Dokler bo živel pri starših,ga bodo vedno izkoriščali in zahtevali od njega,da jim naredi,kar od njega zahtevajo.

Zato sem začela razmišljati o tem,da bi mu predlagala,naj si poišče svoje stanovanje,ker mu potem ne bodo mogli non stop težiti. Tako bi si lahko večkrat vzel tudi čas zase in bi bil veliko manj obremenjen,kot je sedaj.

Sama pa se v bistvu šele zdaj zavedam,da sem tudi jaz izvajala nek pritisk na njega,pa čeprav nenamerno. Tako,da bi mu zelo rada povedala,kako mi je žal,da nisem tega prej opazila.

Sama bi mu zelo rada povedala,da mi je žal,ker sem mu težila zaradi dela in,da razumem,da zaradi tega nima toliko časa,kot bi si sama želela.
Rada bi,da mi da priložnost,da mu pokažem,da sem sposobna biti drugačna in da lahko sprejmem dejstvo,da je pač tako zelo zaposlen,ter mu zaradi tega ne težim.[/quote]

res da se mi zdi po napisne da si ga malo lastis.mogoce rabis le se mal dozoret..odrastit..delat na sebi.vem to ker sem bila taksna kot ti pred leti

in tudi ta bivsi je mel tako druzino kjer je moto delaj in nahrajen bos.o selitvi ni zelel slissti nic ker on rad oz.mora pomagat familiji in bit na voljo.to me je skos motil.ceprou je to lepo sem ga imela za maminega sincka in ga cist napsihirala s temi idejami kako on ne bo nikol samostojen in neodvisen.tko da nevemkok je pametno da mu govoris za stanovanje. lahko vprasam kok sta vidva mlada?
mam filing da si ti mlajsa..delas faks delas pa nic kar je mozno da bo njega to v prihodnje zacel motit… ker mislm da ma take vrednote on da je treba delat,met lastne prihodke..s tem ko je teb vazno le da se vidta in ga nekak s to svojo posesivnostjo dusis…imam mogoce prav?
podobno se je men zacelo dogajat ko nisva enostavno bila vec na isti ravni in sva sla vsak svojo pot (razlicni cilji zelje..)
sedaj ko sva starejsa sva se pa spet nekak najdla…

Rada bi,da mi da priložnost,da mu pokažem,da sem sposobna biti drugačna in da lahko sprejmem dejstvo,da je pač tako zelo zaposlen,ter mu zaradi tega ne težim.[/quote]

res da se mi zdi po napisne da si ga malo lastis.mogoce rabis le se mal dozoret..odrastit..delat na sebi.vem to ker sem bila taksna kot ti pred leti

in tudi ta bivsi je mel tako druzino kjer je moto delaj in nahrajen bos.o selitvi ni zelel slissti nic ker on rad oz.mora pomagat familiji in bit na voljo.to me je skos motil.ceprou je to lepo sem ga imela za maminega sincka in ga cist napsihirala s temi idejami kako on ne bo nikol samostojen in neodvisen.tko da nevemkok je pametno da mu govoris za stanovanje. lahko vprasam kok sta vidva mlada?
mam filing da si ti mlajsa..delas faks delas pa nic kar je mozno da bo njega to v prihodnje zacel motit… ker mislm da ma take vrednote on da je treba delat,met lastne prihodke..s tem ko je teb vazno le da se vidta in ga nekak s to svojo posesivnostjo dusis…imam mogoce prav?
podobno se je men zacelo dogajat ko nisva enostavno bila vec na isti ravni in sva sla vsak svojo pot (razlicni cilji zelje..)
sedaj ko sva starejsa sva se pa spet nekak najdla…[/quote]

Ja jaz sem 2 leti maljša od njega. Sedaj sem v zadnjem letniku faksa. On pa ni doštudiral nič in zato pač dela,ko ga pokličejo. Vem,da mu morda ni prav,ker jaz študiram in ne dela,ker imam štipendijo,vendar sem mu povedala,da drugo leto diplomiram in se potem tudi jaz poiščem službo.

Drugače pa mi sam ni nikoli rekel,da ga kakorkoli dušim,zmeraj mi je samo govoril,kako lepo mu je z mano.

Zato pa mu ti predstavljaš le še dodatno breme, ne pa nekaj, kar bi ga osrečevalo. Še eden več, ki ima svoje želje in pričakovanja do njega…..Ni čudno, da je naredil konec.[/quote]

Vem,da se mora osvoboditi pritiska in občutka obveznosti do svoje družine. Vendar sama vem,da tega ne bo mogel narediti,dokler ne bo odšel nekam na svoje. Dokler bo živel pri starših,ga bodo vedno izkoriščali in zahtevali od njega,da jim naredi,kar od njega zahtevajo.

Zato sem začela razmišljati o tem,da bi mu predlagala,naj si poišče svoje stanovanje,ker mu potem ne bodo mogli non stop težiti. Tako bi si lahko večkrat vzel tudi čas zase in bi bil veliko manj obremenjen,kot je sedaj.

Sama pa se v bistvu šele zdaj zavedam,da sem tudi jaz izvajala nek pritisk na njega,pa čeprav nenamerno. Tako,da bi mu zelo rada povedala,kako mi je žal,da nisem tega prej opazila.[/quote]

ti še kar razmišljaš, kak boš ti dirigirala njegovo življenje… kak se mora osamosvojit od družine, kak si mora poiskat stanovanje… misliš, da on sploh hoče poiskat svoje stanovanje? sploh ima denar za to, če ne hodi v redno službo?
ne moreš da verjameš…

punca draga, pusti človeka, da se sam odloča o tem, kaj bo počel s svojim življenjem, ne pa da mu ga ti pišeš in dirigiraš. in potem se čudiš, da te je odrezal…

to, da mora človek prerezat popkovnico in se osamosvojit od staršev, do tega mora prit vsak sam, to ne more izsilit partner z tečnarjenjem. če ti ni všeč to, na kak način ta človek živi svoje življenje, je veliko bolj pametno, da si raje poiščeš takega, ki bo živel tako, da bo tebi po volji…

pa veš, kaj, tipu, ki gre v nos, da njegova punca redno študira, namesto da bi delala, se je bolje ognit..

Se strinjam.
Odnos, kjer se eden ali oba trudita drugega spremeniti, se nikoli ne obnese.
Namen partnerskega odnosa je, da smo lahko z nekom svobodni in to, kar smo.
Če pa se partner ali partnerka obnaša kot starši, ki želijo otroka vzgojiti, pa to povzroča le še dodatno breme in odpor.

Se strinjam.
Če pa se partner ali partnerka obnaša kot starši, ki želijo otroka vzgojiti, pa to povzroča le še dodatno breme in odpor.[/quote]

Pa saj jaz ga ne želim spreminjati,ker ga spoštujem takega,kot je. Želim si smao,da bi bil na splošno manj obremenjen z delom in bi si tako lahko kdaj vzel tudi čas zase.

Sam ne vem,zakaj se o vsem tem ne želi pogovoriti v živo. Sam pravi,da ne more čez to dramo v živo,jaz pa mislim,da si imava za povedati toliko stvari,da bi bilo nujno da se lepo pogovoriva.

Ti trditvi si nasprotujeta.
Saj obremenjenost ni njegova želja, da bi se lahko kar tako odločil, da več ne bo obremenjen. Obremenjenost pogojujejo njegova prepričanja, ki ga silijo v določene dolžnosti. Katere so mu vcepili starši.
Ne more kar tako enostavno preko sebe in pozabiti na ta prepričanja. To zahteva kar nekaj dela na sebi. Seveda ti tega tako ne doživljaš, ker imaš drugačna prepričanja in nisi v njegovi situaciji.

Se strinjam.
Če pa se partner ali partnerka obnaša kot starši, ki želijo otroka vzgojiti, pa to povzroča le še dodatno breme in odpor.[/quote]

Pa saj jaz ga ne želim spreminjati,ker ga spoštujem takega,kot je. Želim si smao,da bi bil na splošno manj obremenjen z delom in bi si tako lahko kdaj vzel tudi čas zase.

Sam ne vem,zakaj se o vsem tem ne želi pogovoriti v živo. Sam pravi,da ne more čez to dramo v živo,jaz pa mislim,da si imava za povedati toliko stvari,da bi bilo nujno da se lepo pogovoriva.[/quote]

spoštuješ ga takega, kot je?
no, vidiš, to je razlika med besedami in dejanji. ti praviš kako ga spoštuješ, hkrati pa mu sugeriraš, kako bi se moral preselit, kako bi moral manj delat, kako se ne bi smel ozirat toliko na svoje starše, kako bi moral eno drugo tretje… to ne gre skupaj. ker nisi zadovoljna s tem, kar on je in kaj ti je sposoben nudit.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close