Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kar ne veš ne boli

Kar ne veš ne boli

Kvalitetni moški, ki so poročeni ne flirtajo in se ne nastavljajo drugim ženskam, tako da boš morala svoje standarde malce dvigniti, svoj ego pa malce spustiti.
[/quote]

Ciljam na kvalitetne SAMSKE moške, da se razumemo. Glede upravljanja ega in pa odločam samo in edino jaz, prav tako si določam standarde sama in nihče drug.

ljubosumna si na njegovo ženo,saj ona seksa s tipom,ki tebe privlači 😉

Ce se boš z njim spustila v avanturo,ti kmalu njegove happy happy slike ne bodo več smešne. Ne boš se več krohotala. Kmalu ti ne bo več to dovolj. Po sexu s tabo se bo vrnil k družini. In na dopust bo šel z njimi. Pa med prazniki bo tudi z njimi. In ti boš spet edala slike srečne družine. Ne verjamem v to, da ti bo vseeno. Čez čas ne. Sem šla čez to. Nima doma niti približno porihtanih odnosov, ampak 6 let se je vračal k njim. In tam bo tudi ostal.

Mene je tudi že naučilo, da tisti ki so lubi bubi na FB pa kok je moj najboljši najlepši pa hihi pa haha. Od takih dobivam zasebna sporočila na FB…. Da ti gre na kozlanje… Komu dokazujeta da sta popolna… Naj kažeta sebi doma ne celemu svetu… Zato da drugi mislijo kok sta idealna. V resnici pa piše drugim ženskam.. pa jokca…

Vse se vrača, vse se plača. Ti se lepo zabavaj, ko si boš zaželela familije, sladke, pocukrane, pa mal pomisli, kako se mladenke zabavajo in krohotajo s sila privlačnimi možički 😇.

Hm ja, to, kar si predstavil, je tvoj vidik. Si jo kdaj vprašal, kaj je vzrok za njen padec libida? Ja, ona je sicer v tvojih očeh ok (razen premalo seksa), ampak kako pa ona tebe vidi? Mogoče je tebi vse čisto preveč samoumevno in se ne zavedaš, da se SEX začne že zjutraj s pozdravom, prvim pogledom, tisočimi malimi pozornostmi, pomoč v gospodinjstvu, z otroki, jo vprašaš, če ji lahko karkoli pomagaš, ji čez dan poveš, da ti je všeč, da je seksi, da si jo želiš itd… tako se lahko čez dan že fino kurita in ogrevata na primerno temperaturo za večerno akcijo. Če pa jo čez dan več ali manj ignoriraš, je za večino stvari sama, ne more računati nate, ji ne nameniš nobene pozornosti, pa ne pričakuj, da bo po celem dnevu hladu zvečer pa kar voljna in odprta zate! Saj veš, moški so kot žarnice, ženske kot likalniki.

Hm ja, to, kar si predstavil, je tvoj vidik. Si jo kdaj vprašal, kaj je vzrok za njen padec libida? Ja, ona je sicer v tvojih očeh ok (razen premalo seksa), ampak kako pa ona tebe vidi? Mogoče je tebi vse čisto preveč samoumevno in se ne zavedaš, da se SEX začne že zjutraj s pozdravom, prvim pogledom, tisočimi malimi pozornostmi, pomoč v gospodinjstvu, z otroki, jo vprašaš, če ji lahko karkoli pomagaš, ji čez dan poveš, da ti je všeč, da je seksi, da si jo želiš itd… tako se lahko čez dan že fino kurita in ogrevata na primerno temperaturo za večerno akcijo. Če pa jo čez dan več ali manj ignoriraš, je za večino stvari sama, ne more računati nate, ji ne nameniš nobene pozornosti, pa ne pričakuj, da bo po celem dnevu hladu zvečer pa kar voljna in odprta zate! Saj veš, moški so kot žarnice, ženske kot likalniki.

[/quote]

Sem ženska. Se strinjam s tvojim zapisom. Včasih se zjutraj pohecam, ko mož pripravi zajtrk, da je začel z dobro predigro.

[/quote]

Lepe besede čez dan res kurijo. Če me spotoma poboža po zadnjici, ko gre že mimo in me potem objame čez hrbet, od zadaj, mi kaj lepega zašepeta, kar tako, spotoma, ne da bi pozornosti takoj sledi seks, je to del kurjenja.
Če leži kot klada, ji predlagaj drug položaj in ko bo na tebi, ji povej, kako jo rad gledaš, kako je lepa… da ji dvigneš samozavest. Po nekaj vaje si bo lahko že sama poželela… ker pozornost nam povečini paše.
Če je preutrujena, pa nimam nobenega nasveta zate, ker je možno, da dojema tudi seks kot dodatno delo doma in ne kot del sprostitve. Če ji bo večkrat fajn, če jo boš ful lepo sprostil, ji bildal ego, si mogoče zaželi večkrat. Mogoče. Mogoče se ji pa prižge lučka, da bi bilo s tem fajn manipulirat, če ti je tako fajn z njo, potem si spet v začaranem krogu.
Kaj naj rečem, ni vam lahko.

[/quote]

Res je, najboljša pot do seksa (kar se nas žensk tiče) je okoli riti v žep 😉

Res je, najboljša pot do seksa (kar se nas žensk tiče) je okoli riti v žep 😉
[/quote]

No to ne velja za vse! Če tebi paše da te v rit nabija meni ne! Tako da vtihni in ne gobezdaj za vse ženske!

No to ne velja za vse! Če tebi paše da te v rit nabija meni ne! Tako da vtihni in ne gobezdaj za vse ženske!
[/quote]

😀
:))))))))))))

samo, da se kregamo, a ne 😉

[/quote]

:)))))
če pa že jemlješ dobesedno, bi mi v tem primeru pasalo, ne v rit, ampak v ..žep… 🙁

Misliš, da si edina, za katero se tako “meče”? V dandanašnji kulturi narcizma si zelo privlačen moški lahko privošči marsikaj, zanimivo pa bo videt v akciji to z generacijo popolnoma poženščenih beta fantkov

Ja cel dan garaš za oba da je zvečer pri volji, da lahko še njo servisiraš:-)

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Si ziher, da ne ve? Nekateri moški se pač mečejo za vsem, kar ima dve nogi pa dva Joška, da zaradi tega, ker hoče tvojo številko, pa res nisi nič posebnega, po slikah vidiš, da je dec očitno družinski človek in se kot se pač moški znajo malce spogleduje naokoli… Ženici pa otrokom očitno nič ne fali, če bi položil svojo sodelavko, bi še vedno bil mož in oče, zlagano je le to, kar bi natvezil tebi.

Bodi brez skrbi, da si zdrgne tvoj vonj s telesa, preden leže k ženi.

++++

….kaj naj ti rečem, zabavaj se ne! Če ti je v zabava to, da te kokne en zgonen desc!
Te pač noben drug normalen tip ne mara, pa moraš pač svoj ego in potrebe s tujimi tešit. Hudo. Se mi smiliš!

Spoštovana, upam, da ceniš sebe in svojo družino. Upam, da se ne naslajaš na bolečine drugih, saj prej ali slej boš v istem dreku. Žena pove še tisto malo kar ima od njega v hvaležnosti, saj je njej mož in oče od njenih otrok. Zakaj pa ona ne sexa več z njim. Ker ve, da jo vara. On je manipulator, pa tako cuza denar, češ da se smili Tebi. Ker je bogi. Ah tale jih ima veliko in vse na isto foro okol meče. Denar služi pa on . Žena pa na dopust z njim gre. Kdo je neumen. Za zabavo se ne gre s hudičem igrati. Se vedno opečeš. Greh pa ostane. Imaš potem moč iti k spovedi. Bog vse vidi. Pogledati svojega moža v oči. Ti je res samo zabava Tvoje življenje. Pusti njegovo. On ga rešuje z drobtinicami. Pa kurami. Vse se plača. Laže ženi, a ker je njegova – ona je pri sebi že razčistla. Psihopat, manipulator je ,na koncu boš pa ti vsega kriva, pa o tebi bo drugim grdo govoril. Kot zdaj o svoji ženi tebi. Nikogar nima rad. Niti sebe. Ko ga boš bolj spoznala, bo izsiljeval s samomorom. Nikar se ne zapletaj, sploh pa ne za zabavo. Ker to je velika poguba. Imej se rada. Ceni svojega moža še bolj. Pa zaupaj možu, če ti bo še težil. Skupaj bosta močnješa. Lep dan. Bog nas blagoslovi. Amen.

Jaz sem bila par let v vlogi tega tipa. To je sedela na dveh koncih.
Verjemi da tako kot laže ženi, laže tebi. Govorim iz lastne izkušnje.

Ja cel dan garaš za oba da je zvečer pri volji, da lahko še njo servisiraš:-)
[/quote]

No, jaz sem ženska in pišem iz perspektive ženske. Priznam, ženski možgani pač delujeo drugače in je seks še veliko drugega, ne samo fizični akt za potešitev potreb.
In ja, če že hočeš, odnos je garanje obeh, včasih tudi za oba, da sta na koncu oba fizično in čustveno potešena.

Družinski človek? Tak, ki se goni okoli? Ženi nič ne fali? Ti pa nimaš kaj dosti pojma o človeških odnosih in psihologiji človeka, a ne? Prvo kot prvo, je v medsebojnih odnosih čustvena lojalnost in bližina najpomembnejša. Če tega ni (in pri varanju seveda tega ni), imaš lahko 100x na videz popolno družino (in ja, takšni čutijo še toliko večjo potrebo, da okolici kažejo to namišljeno popolnost, da se vsaj malo potolažijo), 10 vil in milijarde na banki, pa ne boš srečen, če nimaš kakšnih osebnostnih motenj. Zato ne bluzi o tem, da ženi nič ne manjka. Je pa seveda sama kriva, da je tako, ker vztraja v takšni patološki zvezi in trpinči sebe in otroke. Tale moški je pa itak en bluzič ne dorasel. Ker če se pri treh otrocih gonis naokoli, je to najmanj znak nezrelosti, če ne kakšne nacistične ali mejne osebnostne motnje. Ženske, ki se s takimi zapletajo imajo pa seveda svoje issues.

Narcistične osebnostne motnje seveda, ne nacistične, kot vztrajno piše moj telefon 🙂

No, jaz sem ženska in pišem iz perspektive ženske. Priznam, ženski možgani pač delujeo drugače in je seks še veliko drugega, ne samo fizični akt za potešitev potreb.
In ja, če že hočeš, odnos je garanje obeh, včasih tudi za oba, da sta na koncu oba fizično in čustveno potešena.
[/quote]

Dejstvo je da bo en povprečen dec za seks naredil hudiča in pol in če mu ena povprečna žeska to zna namignit ji ne bo treba mignit s prstom, bo pripravljen tudi gagnit od garanja.
Pametna ženska lahko daleč pride.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close