Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kapverdski otoki

Kapverdski otoki

Zivjo!

Zanima me, če je kdo od vas bil na Kapverdskih otokih, še posebej pa me zanima, kako je s prevozi med otoki. Ali je res potrebno potovati z latali ali je možno tudi po morju za bolj ugodno ceno?

Hvala, Petra

Pobrskaj po forumu, Kapverdski ali Zelenortski otoki, je bilo že kar nekaj napisanega o tem.

Pozdravljena,
na bližnje otoke je možno potovati tudi s katameranom ali s hidrogliserjem (ne vem točno kaj). Je pa tudi to kar drago.

Hvala indijanka.

Zanima me še, s katero letalsko družbo si potovala. Trenutno vidim, da je najbolj ugoden TAP AIR iz Lizbone, vendar tudi karta do tja ni poceni. Koliko si ti dala za letalsko karto in pri kateri agenciji si jo kupila?

Hvala že vnaprej, Petra

Poglej si tale link:

http://www.sta-lj.com/forum2.php?stran=zapisi&nid=409

Govori se tudi o eni italijanski let.družbi,ki vozi na Kapverde in je baje poceni.

Pozdravljena,
jaz sem potovala kar s Kompasom in sicer s kapverdsko letalsko družbo, leteli pa smo z Brnika.

lp

Koliko pa te je stala letalska karta? Kompas namreč sedaj ponuja lete iz Bergama za 110 000 sit. Ste leteli na Sal ali kam drugam?

Petra

Nas je cel aranžma prišel mal čez 200.000 SIT.Torej avion in AI. Leteli pa smo na Sal, saj menda drugam ne moreš. Naprej po otokih vozijo z malimi letali ali pa z ladjo.

lp

jast sem letel iz benetk 3.9. s TACV,povratna13.9.TACV.vzel karto potom ilirike v n.gorici(169,392.00sit)kabo verde ima edino mednarodno letalisce na salu(za enkrat,naj bi delali se eno na sao tiagu,kjer je tudi glavno mesto-praia).jast sem bil na salu prve tri dni in zadnja dva,drugace sem bil na sao vicentu,v mindelu in sal se resnicno lahko skrije .prevoz je pa tako ,lahko potujes z ladijami oz. trajekti,katamaranov nisem videl.(sem 3dni spal pri Robertu iz norveske na njegovi 8metrski jadrnici,s katero je prijadral na Cabo Verde.vsaki dan samo iskljucno trajekti)so defenitivno cenejsi od letal VENDAR moras racunat na vremenske razmere na atlantiku,kajti pasati znajo biti zelo hudi in zato kdaj pa gdaj trajekti obticijo.domacini ce se le da uporabljajo letala razen pred njihovimi festivali,ko uporabijo vsa sredstva da pridejo na destinacijo(sem imel problem dobit karto Sao vicente-Sal ,kert je bilo vse zasedeno,tako trajekti kod letala).ce gres dol,ti sal najmanj priporocam,jast sem prezivel na Sao Vicentu v Mindelu(otok umetnikov)in samo NORO!(pa se ceneje od Salaza nocitve za 40-50%nizje).sploh pa je 10 otokov na raspolago:)). dej uzivat

ps.pouprasaj keejah za vec informacij(zivi na Cabo Verdih)ti bo rada pomagala(poisci pod uporabniki)

l.p.astek

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close