KAPILARE NA OBRAZU
Pozdravljeni,
Stara sem 36 let in sele zadnja 4 leta imam probleme s kozo.Ravno vceraj sem bila na laserskem odstranjevanju zilic na obrazu. Zdravnica mi je rekla, naj uporabljam kozmetiko, kjer je dosti vitamina K. Poleg tega imam tudi sicer problematicno kozo- mesano mastno, nimam aken ampak se mi naredijo rdeci spuscaji.Uporabljala sem ze vse mogoce. Trenutno uporabljam Sebium kremo – anti shine creme za mastno kozo in za okrog oci ceramide kremo od Elizabeth Arden. Prosim vas za nasvet – predlog kaksna krema bi bila primerna zame, da si koze se bolj ne unicim. Krema naj bi bila za mastno mesano kozo, neagresivna, za kozo z zilicami in tudi pore so odprte. V glavnem – cel kup tezav.Uporabljam tudi masko od Elizabeth Arden – Peel& reveal, ki je narejena na podlagi grozdnih pesk in cistilno masko Clear the way mask z globinskim ucinkom obogatena z vitamini in minerali z morja.Se mi zdi, da mi to se kar odgovarja. Prosim vas za pomoc, nasvet, karkoli.
Zanima me tudi kateri kozmeticni salon mi priporocate (da so kozmeticarke poucene in znajo delati s problematicno kozo), ker sem v dveh ze bila in ni bilo ok.
Hvala za odgovor in lep pozdrav!
Forum je zaprt za komentiranje.