Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style KAPILARE NA OBRAZU

KAPILARE NA OBRAZU

Pozdravljeni,

Stara sem 36 let in sele zadnja 4 leta imam probleme s kozo.Ravno vceraj sem bila na laserskem odstranjevanju zilic na obrazu. Zdravnica mi je rekla, naj uporabljam kozmetiko, kjer je dosti vitamina K. Poleg tega imam tudi sicer problematicno kozo- mesano mastno, nimam aken ampak se mi naredijo rdeci spuscaji.Uporabljala sem ze vse mogoce. Trenutno uporabljam Sebium kremo – anti shine creme za mastno kozo in za okrog oci ceramide kremo od Elizabeth Arden. Prosim vas za nasvet – predlog kaksna krema bi bila primerna zame, da si koze se bolj ne unicim. Krema naj bi bila za mastno mesano kozo, neagresivna, za kozo z zilicami in tudi pore so odprte. V glavnem – cel kup tezav.Uporabljam tudi masko od Elizabeth Arden – Peel& reveal, ki je narejena na podlagi grozdnih pesk in cistilno masko Clear the way mask z globinskim ucinkom obogatena z vitamini in minerali z morja.Se mi zdi, da mi to se kar odgovarja. Prosim vas za pomoc, nasvet, karkoli.
Zanima me tudi kateri kozmeticni salon mi priporocate (da so kozmeticarke poucene in znajo delati s problematicno kozo), ker sem v dveh ze bila in ni bilo ok.

Hvala za odgovor in lep pozdrav!

poskusi z Decleorjem-Harmonie emulzija,ki je za mešano kožo,vendar občutljivo.Lahko pa uporabljaš tudi serume za kapilare,ki se jih nanese pod kremo ali pa tudi paradižnkovo kremo,ki jo naneseš nad svojo dnevno kremo na predele kjer so kapilare.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close