Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice kapacitete na Pagu ali Rabu

kapacitete na Pagu ali Rabu

Smo mlada družinica z 10 mesečnim otrokom. Ker še študiramo, bi se radi odločili za poceni počitnice. Radi bi šli na Pag ali Rab z avtom/trajektom, vendar si ne nameravamo rezervirati sob vnaprej (bolj last-minute varianto) – zaradi cene seveda.

Radi bi bili v apartmaju. Zanima me, če imate kaj izkušenj s tem. Ali smo preveč pogumni? Bi morali vnaprej rezervirati ali vendarle obstaja možnost, da dobimo še prosto sobo?

Miki

Po mojem bo vse full, tko, da bi jaz namesto vas raje prej rezervirala poglej si na adriatika.net. Pa lep dopust.

Jaz bi na tvojem mestu rezervirala, ker je Rab kakor tudi Pag v tem obdobju zelo polno zaseden. Midva z možem sva eno leto tako iskala app pa ni bilo nikjer na Rabu nič prosto, vsaj za en teden ne, za nekaj dni, 2-3 se bi mogoče še kaj dobilo pa še to je tako da te mine. Ali je povsem na podstrešju, kjer je 40-50C v stanovanju ali pa na takem mestu, da ……
Pa še en nasvet; ne išči samo na adriatici, ampak pojdi na iskon.net ali pa druge iskalnike in vpiši app na Rabu ali Pagu in dobiš privatne zadeve.

Čimveč uspeha pri iskanju.

Posebno ker imate majhnega otroka, jaz na vašem mestu ne bi tako tvegala. Apartmaji so verjetno že sedaj zasedeni, sploh pa ne verjamem, da poleti na hr.morju obstaja last minute varijanta, oz. da bi bilo kaj ceneje…bi bila zelo zelo začudena…

kaj pa kamp? Res je mali še zelo majhen vendar so moji starši z mano kampirali, ko sem bila stara malo manj kot leto dni – in baje ni problema samo moraš pa si izbrat malo “boljši” kamp in imet tudi vso potrebno opremo. Oprema sicer stane na začutku, vendar če večkrat kampiraš se splača začetna visoka investicija.
Lp tina

Jaz bi ti raje priporočala kakšen apartma, saj so cene kampa letos zeeeelo visoke!Sama grem skoraj vedno kapirat, ampak letos so cene tako visoke, da smo oz. bomo plačali amartma ceneje kot kamp! Sama se lahko prepričaš o cenah, na strani AMZS!

Vendar so počitnice v apartmaju zame totalno brezvezne! Sem Rajši v kampu malo več plačam in počnem kar hočem, zraven pa mi ni treba pazit kako, kje za kaj kam …. Enkrat sem bila v apartmaju in nikoli več – nimaš nobene prave svobode. Seveda pa ni treba iti v najbolj znane in drage kampe – kakšen majhen neznan in poceni pa se komot najde, vendar pa tak avanturizem že ni več za malega junaka, razen če je navajen potepanj in imate v avtu klimo.

Pravkar sem se vrnila z Raba. Opazila sem, da imajo še veliko apartmajev nezasedenih, seveda je pa odvisno na katerem koncu otoka bi želeli letovati. Mi smo bili 14 dni v Mundanijah v smeri proti Kamenjaku. Apartma je imal krasen razgled na mesto Rab in vse bližnje in daljne otoke, poleg tega je bil zelo prostoren, dobro opremljen in lepo urejen. Lastnik je omenil, da ima še cel avgust prost. Ima en apartma za dve osebi in dva za štiri. Mi smo plačali za štiri osebe 54 evrov na dan. Sicer pa apartma sem našla na internetni strani:
http://rab-croatia.com/scerbe/app-hr.htm

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close