Kanebo kozmetika
Ma ja, sem dobila testerje, pa se mi ne zdi bog ve kaj… :-/ Imam pa tudi 3 testerje od Clinique, ampak še zdaj ne vem, katera bi bila zame:
– Superdefense (za mešano do mastno)
-Moisture on-call (hydrates, firms)
ali – moisture in-control (oil free lotion)
V dveh drogerijah so mi priporočali Superdefense, v tretji pa Moistuere on-call, za katero so mi v drugi rekli, da mi bo delala mozolje…
Kaj zdaj?? Sej sem čisto zmedena! :-/
Imam pa mešano kožo, ki se rada masti, vendar po čiščenju (zjutraj+zvečer) rabim nekaj vlažnega, še posebej čez dan za pod puder. Moram pa seveda paziti, da mi ne bi kaj mašilo por, tako da rabim res nekaj samo vlažnega…
Jaz sem imela enkrat njihov puder – v obliki jajčka. Sem rabila en boljši puder za nastope, drugače se ne ličim ravno. Noro dober, odtenek mi je pasal v nulo, čisto svilnat in tud če sem bila namazana po celi faci se ni videlo. Imam pa precej mastno kožo in široke pore.
Bil je zelo drag in ga na koncu nisem niti porabila, se je prej pokvaril. Sem ga pa uporabljala tudi kot korektor za podočnjake, ker se ni nič nabiral, če se nisem cela namazala.
Ko sem pred kratkim spet rabila nekaj boljšega, na Čopovi niso imeli ustrezne barve. Tudi sicer mislim, da ne vem koliko jim gredo v promet tako drage barve.
Forum je zaprt za komentiranje.