Najdi forum

kanarski otoki

čao

zanima me če je bil kdo na kanarskih otokih (gran canaria) v poletnem času (julij)? zanima me predvsem vreme. glede na to da mi vsak govori drugače bi prosila za vaše mnenje iz izkušenj

hvala

jaz sem bila na tenerifah prvi teden v avgustu. mislim, da ni velike razlike z gran canario. temperature so bile okoli 30. zvečer malo ohladi. če si vročekrven lahko v kratkih tekaš naokoli. jaz sem rabila obvezno jakno. no, večina je bila napol razgaljenih, heh. skratka malo vetra čez dan. in je pasalo, ker če ne bi bilo prevroče. sodelavka pa je v istem terminu bila na gran canari in vreme je bilo enako, glede verta mislim… se splača it julija oz. avgusta, če želiš pravo poletje.

no sej jst sm bla na gran canarii konec aprila in je blo zvečer ful toplo čez dan pa itak vroče. no zdej k sm rekla da grem pa polet je pa folk neki pametn da je tm poleti mrzlo kar se mi ne zdi logično. kanarci so znani po temu da nimajo zime pač je samo pomlad in poletje. zato sm hotla kakšno mnenje od koga ki je že bil tam in ne od ljudi k si samo domišljajo kako je tm.
hvala za odgovor ubistu me je glih to najbolj zanimal večeri da mal vem kaj moram uzet sabo za oblečt. edino morje je bol mrzlo a ne? ampak če sm se kopala aprila se bom tud julila.

Živjo!
mi smo bili tam julija pred nekaj leti. Tudi nam so govorili vse sorte, da smo čist zgrešili sezono in tko naprej…ko smo prispeli tja je bilo na letališču precej vetrovno in oblačno tako da sem bila res že kar malo žalostna, češ zakaj nisem poslušala nasvetov, toda bolj ko smo se bližali Maspalomasu bolj je bilo lepo vreme. Vseh 14 dni je bilo toplo in lepo vreme, edino kar me je motilo je da je vsaj zame malo premrzlo morje. Ampak tam itak mislim da ni nikoli toplejše kot 22 – 23 stopinj. Mi smo se imeli super. Sem pa opazla da je ta konec otoka bolj topel od recimo glavnega mesta (smo bili tam 2x pa je bilo vedno bolj vetrovno in oblačno).
lp

čao,
hvala za tolažbo, za morje pa vem da je bolj mrzu jst sm se šla aprila samo namočt da lahko rečm da sm se kopala v atlantiku drugač mi pa ni bla želja it nazaj v morje.sej zato sm tud zbrala hotel k ma večji bazen. a kdo pozna hotel dunas mirador maspalomas? to je hotel v katerem bom bla 14 dni vrjanta all inclusive.

lp,
urša

ej, ursan, kaj pa tvoja slovenscina tako sepa?

moja slovenščina nč ne šepa ampak glede na to da je to forum nevem zakaj bi se trudla pisat pravilno slovensko če lahko mal po domače če pa to koga mot pa jst ne morm pomagat. v službi si tega ne morš prvoščt da pišeš tko a ni res?

Bil na Tenerifee decembra, zato ti težko povem.
Vem, pa da imajo samo pomlad in poletje. Za februar in marec vem, da sta nekoliko hladnejša. Glede na sonce oz. dolžino dneva prave logike ni, saj bi moral bit december nahladnejši, pa ni. Čez dan je bilo okoli 25, ponoči 15, morje 20, piha pa tako ali tako skozi vse leto.

LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close