Najdi forum

KANARSKI OTOKI

Okrog 25. maja bova šla z mojim bodočim možem na poročno potovanje. V mislih imava kanarske otoke (Tenerife, Madeira,…)
Zanima me, če je že kdo bil tam in mi pove svoje izkušnje. Tisti, ki pa še niste bili, pa mogoče imate kakšne informacije od tam, mi prosim mal povejte.
Kam se najbolj splača iti (nimava namena kaj dosti znamenitosti gledati, ampak bova bolj počivala in se razvajala. Na kakšen izlet za kak dan bova pa tudi šla).

Vesela bom vaših odgovorov.

Pozdravček od Urše

Uživajta!

Jaz ti definitivno priporočam Gran Canario-je najtoplejši otok in za mene tudi najlepši-uživala pa bosta definitivno, samo morata iti na JUG (Maspalomas, San Augustin,..) kjer je dosti bolj toplo kot na severu (tu je glavno mesto in ni zanimivo-kot da bi bila v Ljubljani)

Lepo se imejta
Vesna

Midva sva bila pa na Teneriffa in je bilo super. Potovanje sva dobila za darilo in hotel je bil med dražjimi. Iz okna si videl pod sabo najprej bazen in nato ocean. Sončni zahod. Ko si šel na drugo stran hotela si videl Piko di tajde – najvišji vrh Španije. Domačini so razložili, da se tam meša vreme za Evropo. Bila sva na J strani, kjer ne dežuje in je vse kar je zelenega namočeno. Vzameš rent car za 3 dni in prevoziš cel otok. Ogledaš si peščeno plažo in izveš, da je mivka iz Afrike, potem vidiš Marijo – črno, ki so samo 4 na Svetu, potem greš na Piko di tide, pa na zeleno stran in obvezno v akvarij, ki je največji morski akvarij, ki ni na morju ampak stran. ogledaš si še nasad banan, za domov naročiš bananin liker, da lahko delaš pravo SANGRIO, ter tudi prineseš ožji žlahti vsakemu en cvet strelicije. Saj res najprej kupiš dobro kamero in foto, ker je tam vse brez davka in če imaš keš, se že uprašaš, če sploh dela. No nama kamera dela že 7 let in ura, ki je tu preverjeno 90.000 je bila tam 40.000. Srečno in lepo se imejta. Ne šparejta pri hotelu, zahtevaj veliko posteljo in pogled na morje – se splača.

V katerem mesecu pa sta bila? Midva poročno potovanje načrtujeva za konec maja, začetek junija. Slišala sem, da med aprilom in oktobrom ni sezona za Kanarske otoke. Kaj praviš o tem ti?

Urša

Hoj!!!

Jaz sem bila na tenerifih (poerto dela cruse). Bilo je noro dobro. Predvsem so me navdušili nasadi bananevcev in drugega tropskega sadja, ki ga je tam mogoče kupiti v neomejenih količinah, po smešnih cenah. Tako da sem se tam prehranjevala večinoma z 10 cm dolgimi bananami. Poleg tega imajo neverjetno dobre živalske vrtove (loro park) z nenavadno velikim številom papig…

Še nekaj me je očaralo noro dobe sladice.

Priporočam!!!!

Če te še kaj zanima vprašaj….

Kateri mesec pa sta šla? Baje med aprilom in oktobrom ni sezone?

Urša

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close