Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kanarski otoki v avgustu

Kanarski otoki v avgustu

Pozdravljeni!

Je ideja, da bi avgusta potoval na Kanarske, sploh v redu? Ne vem namrec kdaj se zacne sezona, kajti od te me odbijajo visoke cene. S punco sva bolj za nizkoproracunska potovanja in vesela bi bila, ce bi se nasel kdo, ki bi nama znal svetovati kako in kaj.
Pa se to naju zanima, na katerem od otokov je mozno doziveti naravo v vsej njeni raznolikosti. Ne zanima naju zabava in gneca, ki jo povzrocijo turisti, temvec mirno okolje v obliki podezelja. Ne ozirava se ravno po kampiranju, ampak po preprosti sobici, kjer lahko clovek prezivi teden, ali dva brez nekaksnega drasticnega odrekanja higieni in rednim obrokom, ki si jih sam pripravi.
Neizmerno hvalezna bova, ce bi nama znal kdo pomagati pri odlocitvi kdaj in kam.

Lep pozdrav!

Sandra in Robi

Čao Sandra in Robi!

Vidim,da se vaju ni nobeden usmilil in vama kaj napisal, zato sem vama kar skopirala en moj prejšnji post glede Kanarskih otokov.

Ja, Kanarski so res raj na zemlji.
Meni je od Kanarskih bolj všeč Gran Canaria (bila sem tudi na Tenerifih). To je najtoplejši otok, samo morata obvezno na JUG (na severu je glavno mesto in je kar dosti hladneje). Zabave je ogromno-velik luna park, imajo aqua park (park z zazličnimi bazeni, tobogani z vodo,..), botanični vrt,..-v glavnem ogromno stvari je za videti.

Saj so Tenerifi tudi zeli v redu, mogoče kakšno stopinjo hladnejši, a vseeno super-tu pa je ogromeeeeen živalski vrt (imajo tudi gorile, pingvine,..).
Poleti se vama definitivno ne splača, ker je PREVROČE!-jaz sem bila novembra, decembra (za Novo leto) in marca, se pravi je idealen termin med novembrom in marcem, sploh pa so takrat najnižje cene-okoli 60.000,00sit

Najbolj ugodna varianta je LAST minute.
Odvisno, koliko sta fleksibilna glede dospusta, ker te variante so lahko tudi tako, da se na agenciji (jaz grem vedno z Avanturo, kateri so le posredniki-pri njih vse urediš in plačaš, letiš pa iz Avstrije) zmeniš, da ko je ugodna varianta, da vaju pokličejo, tako da vaju lahko obvestijo v sredo, da v petek potuješ.

Upam, da sem vama kaj pomagala. Če pa vaju še kaj zanima, pa se mi javita

jaz**

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close