Kanarski otoki-prosim za pomoč
Konec leta nameravamo iti z sinekom in možen na kanarske otoke in me zanima,če imate kakšne izkušnje. Sinek bo takrat star 11 mesecev. Najprej smo mislili iti v dominikansko rep.,a se mi zdi let malo predolgi za otroka(11 ur) pa tudi njihova hrana je malo neprimerna za otroka. Kako je pa s tem na kanarskih,a ima kdo izkušnje? Pa še to,ali se lahko decembra kopaš na kanarskih?
Za pomoč vam bom zelo hvaležna!
Živjo,
jaz sem bila na Kanarskih otokih dve leti nazaj z 9 mesečnim sinom in bilo je super. Hrana podobna naši. Bili smo konec novembra in smo se kopali, seveda tudi sin Aleš. Iz mivke smo delali potičke. Dostikrat pa tam piha veter. Bili smo na otoku Fourtavantura.
Upam, da sem ti kaj pomagala. Lp Nataša
Živjo,
mi smo bili 2x. Prvič s 5 mesečnim dojenčkom 16 dni na Tenerifih nato še ko je bil star 20 mesecev na Fuerteventuri. IDEALNO za družine. Sicer bolj priporočam Tenerife ali Gran canario, ker manj piha. Na Fuerte hodijo surfat in je tudi nas precej napihalo. Na tenerifih je krasen ZOO, obvezno rentajte avto in si oglejte otok. Je čudovit!! Za več info mi piši na mail. LP, Natalija
Kar pojdite ne bo vam žal. Samo nastanitev si izberite na južnem delu otoka, kjer je topleje in bolj sončno. Nujno pa obiščite Loro Park na severu..rent-a car je skoraj obvezen, je poceni in tudi bencin je precej cenejši kot pri nas. Mi smo se pravkar vrnili in bilo je super. Morje 24 stopinj, ozračje toplo. Uživajte!
Ja, morje je imelo 24 stopinj. Tako informacijo smo dobili, čeprav se je nam zdelo še toplejše. Mi smo bili (v lastni režiji) na Costa Adeje na južnem delu. Priporočam področje “EL Doque”. Meni osebno najbolj všeč. Krasna plažica, lepi lokalčki..
Obvezno pa seveda rent a car in veseli naokoli. Priporočam Cicar. Za tedenski najem Opel Astre plačali 168 EUR. Sem pa rezervirala vnaprej preko interneta.
Bila letos na Lanzarote,super nastanitev,apart hotel,super hrana,žal kar daleč od plaže 10min peš,ampak ne zamenjam z dominikansko.Vožnja do dominikane je 9.50-10 ur,ampak imam raje malo slabšo hrano kot nekopanje v morju.v Atlantiku se pa res ne moreš kopati ,sploh ne majhen otrok.Torej le veselo v dominikansko,za otroke je pa tko al tko dobro poskrbljeno(kar se tiče hrane).Je pa seveda odvisno od hotela kakšno hrano ponudijo.Mislim za odrasle.Pa tudi vožnje je samo 2.50h več.Ampak tisti “fler”,ki ga imaš v dominikanski se ne da primerjati.
Forum je zaprt za komentiranje.