Kanarski otoki – kam in kdaj
Z drago že nekaj časa razmišljava da bi pobegnila nekam na toplo.
V oči so nama padli Kanarski otoki, večinoma zaradi bližine in posledično ugodnejših cen letalskih kart…
V tej fazi se še odločava ali bi šla raje preko agencije ali kaj v napol lastni režiji in po malem zbirava okrog informacije o tem kaj bi bilo najboljše in ne bi pustilo prevelike luknje v žepu…
Če ima kdo kakšne izkušnje se priporočava.
Zdravc, po mojih izkušnjah se najbolj izplača pogledat pri tujih agencijah, ki tržijo tudi pri nas. Oglej si npr. ponudbo pri Odklopu, vpiši v iskalnik datum in kaj želiš, pa ti vrže ven kup ponudb. Če se ne motim, letijo od februarja naprej na Tenerife tudi iz Ljubljane, ampak meni se zdijo cene precej previsoke, tako da , midva greva raje iz Salzburga, Dunaja in Muenchna. Res je veliko bolj komot iti z Brnika, ampak cena pa…V primerjavi z recimo Salzburgom, kjer plačaš parkirnino, bencin do tja in nazaj, avstrijsko vinjeto, pa še Tauern predor, je po preračunu še vedno ceneje iti iz Salzburga.
Živjo!
Midva sva letela it Graza, organizator Its billa reisen. Poglej res na tuje strani, je precej ceneje.
Še to: ko smo se mi odločali kako pa kaj, je bilo dražje, če bi šli v lastni režiji in ločeno rezervirali letalo in hotel kot če smo rezervirali v paketu pri agenciji.
Mi smo bili na Tenerfih in je bilo super. Letos gremo nazaj tja, ampak šele proti koncu leta.
Forum je zaprt za komentiranje.