kampor
Povejte mi kaj o kraju Kampor na otoku Rab. Tja gremo namreč v avgustu na dopust z otroci starimi oa 1-5 let. Koliko stran je Rajska plaža, kako je s senco na tej plaži, pa kako kaj v omenjenem kraju (trgovine, kakšna je plaža tam,…). Mogoče celo kaj, na kar bi morali biti pazljivi, pozorni… Skratka vaše izkušnje prosim.
Hvala
Ojla!
Mi smo bili pred 5 leti v Kamporju, ko so bili otroci stari 10 in 7 let. Kopali smo se kar tam, ker je tudi peščena plaža, ampak je bolj zbita mivka kot na rajski plaži. Nam je bilo zelo všeč. Samo takrat ni bilo toliko sence, tako da smo vedno s seboj vzeli dva senčnika. Šli smo pa na izlet na Rajsko plažo, sicer proti večeru na sprehod in sladoled, ampak nam tam ni bilo všeč. Res je bolj živahno kot v Kamporju, ampak vseeno nam ni bilo preveč všeč. Morda pa se je v Kamporju od taktrat tudi kaj spremenilo. V tem peščenem zalivu v Kamporju tudi gostinska ponudba – vsaj takrat je bila, kjer se je dalo dobiti kaj za pod zob.
Lepe počitnice vam želim!
Ja, gremo v apartma, natančneje en štuk hiše. Apartma smo našli preko interneta, zato me malo bolj skrbi kako bo. Zadeva je namreč videti na slikah kot na Karibih-palme, baročni stil hiše, zelenje…., kaj bo bomo pa videli. Jaz mislim, da je bilo rečeno, da imajo v sept. še prosto. Če te zanima ti lahko pošlem št.
No, sicer sem pa bila v februarju kak teden non stop na internetu in iskala, izključno na Rabu, velik apartma. Ne boš verjela, vse zasedeno v sezoni. Prava koma!!!
Pa veliko uspeha pri iskanju
internetne strani je: http://www.777si.hr/subic/html/apartmani.html
Gremo 4pari in pet otrok starih od 1-5let. Imeli bomo 4spalnice-4kopalnice, 1kuhinja, 1dnevna in terasa.
Rezerviraš lahko le od sobote do sobote in ker je cena ugodna (cca. 20EUR na družino) smo vzeli 2tedna v avgustu.
Sporoči, kaj se boš dogovorila, pa veliko sreče.
Forum je zaprt za komentiranje.