kampiranje
S kampi po Španiji in Portugalski ni problem. Mi smo si pomgali kar z Lonely Planetom. Je pa tudi precej poceni, vsekakor ne dražje kot na Hrvaškem. Pa bistveno bolj so kampi urejeni in čisti. Velikokrat imajo svoj bazen, je pa res, da ponavadi niso ob plaži. Mi smo imeli tudi dobre izkušnje s poznimi prihodi (tudi sredi noči). Nikoli ni bilo problem postaviti šotora, medtem ko so nas na Azurni obali pustili pred vrati, čeprav se ni niti dobro stemnilo. Pa so imeli varnostnika, ki je njihove goste spuščal ven in noter. Pomagalo ni niti to, da smo imeli 3 letnega otroka. Španija in Portugalska pa je bila na srečo povsem druga pesem.
Srečno!
Kako je kaj z lokacijo teh kampov po Španiji? Jaz se odpravljam na podobno pot kot Ivančica (španija: od madrida preko valencije ob obali do barcelone). Ker bom potovala z busi in lokalnim prometom in ne bom imela avtomobila, me zanima, ali imajo vsi ti kampi urejene transportne povezave z najbližjimi mesti, ali so kar se tega tiče, bolj “odmaknjeni” in torej rabiš svoj prevoz?
Ali kdo pozna kakšen dober kamp v Valenciji, Tarragoni (in kje vmes med tema dvema) in v Barceloni? V Barceloni kampi verjetno niso ravno pogosti, glede na to, da je ful veliko mesto? Oz. če so, ali so bolj v centru mesta ali kje ful odmaknjeni?
Hvala in lp.
Forum je zaprt za komentiranje.