Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice kampiranje za 1. majske počitnice?mrzlo

kampiranje za 1. majske počitnice?mrzlo

Za prvo majske počitnice smo se menili da bi jo mahnili v Mali Lošinj (čikat) tam bi najeli avtoprikolico. Ampak smo mal v dilemi a ni premrzlo konec aprila v prikolici?

Mrzlo, če je, je zjutraj, pa vzameš kalorifer, pa je.

Mi smo bili laniv Lanterni v hiški. Ponoči nas je pošteno zeblo, podnevi pa super toplo.

za 1. maj davnega 2002 nas ni zeblo u šotoru ..
.. ampak, če imate možnost priklopa kalorifera .. pol imate rešen problem 🙂

Odvisno od vremena, ki je večkrat muhasto (pozno – aprilsko), drugače je pa s kaloriferjem svet lepši….že 25 let kampiramo – v prikolici – pa smo doživeli marsikaj…sonček je pa že prav topel…

Kaj pa umivanje in ko je treba na stranišče? Tisto tam pa ni ogrevano. Brrr..

Čisto odvisno, na koliko toplem ste vajeni spati..

Meni ni bil problem pred dvema letoma na Bolu, prvomajski prazniki, šotor in še celo noč dež.
Je pa res, da tudi pozimo doma spim ob zaprtem radiatorju in odprtem oknu.

LP!

saj imajo prikolice tudi gretje … no vsaj nekatere.

mi bomo tudi kampirali za prvi maj …. komaj čakam … plan imam že skoraj dokončan :))

Če ima prikola gretje ni blema, drugače pa kalorifer in ja, je lahko zelo hladno, predlagam kalorifer, ki se sam vklaplja in izklaplja, tako da bo laufal celo noc in delal po potrebi, drugače boste cez noc, ko bo ratalo hladno za znoret res vsi pomrznili in se prehladili. pri tem vremenu res vec ne ves, bo toplo ali bo sibirija;)), smo kampisti in vem kaj govorim, ker smo vsako leto v prikoli na morju, ampak mi imamo gretje, centralno v prikoli, tako da to ni blema;)). Vidim pa kako sosedje zmrazujejo in ostali zjutraj;)).

mi smo že par let od aprila dalje vsak vikend v prikolici. Pred leti še z dojenčkom, zdaj s korenjakom. Nikoli ni bilo premrzlo.
Kadar je bilo hladneje, smo bili pač zjutraj in zvečer v flisih, pomembno je da imaš dovolj odeje, v kakšnem večjem hlau malih otrok nismo tuširali. Čez dan pa trenirka.
POnavadi pa je vedno tako toplo, da smo čez dan v kratkih oz. že v kopalkah. Zvečer pa sede pulover.
Če prikolica nima možnosti ogrevanja, zna prav pridet kalorifer.
Sicer pa nobenih problemov.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close