Kampiranje v toplicah
ojla!
Nekako sva se s fantom odločila da greva kar v čatežke toplice za nekaj dni.Šotor že imava,tudi spalke.Zanima me kako kampiranje tam poteka oz. kako nasploh to poteka?(Še nikol nisva…)
-koliko stane npr. za 3 dni?
-je v ceno kampiranja vključena vstopnina za bazen (riviero)?
-kako je s hrano v šotoru?Kaj priporočate?
-kaj pa če bo kak dan dež?
-kako je z nočno zabavo?
-je v šotoru hladno in kaj priporočate da se vzame s sabo za oblečt?
Prosim za vaše izkzušnje,kajti dopust se bliža….!!!
Hvala!
mi smo kampirali tam in je čist OK .. sence sicer ni na pretek .. samo itak ni ravno vroče letos 🙂 … karta za bazen paše v ceno kempa .. dovoljen je 1x izhod iz bazena … v zunanjih si lahko ves dan .. notranji pa so omejeni (mislim da na 3 ure) .. wc so urejeni .. o zabavi pa nebi vedela … za oblečt si vzami pač poletne zadeve pa kak flis če bo mraz …
B.
Informacije o cenah boš najverjetneje našla na internetu. Jaz sem v Čateških kampirala dvakrat (pred desetimi leti) in bila zelo zadovoljna. Kamp je ogromen in lepo urejen, tudi dovolj živahen (ampak ponoči naredijo mir). Če je dež, se zapelješ do Brežic ali Mokric, lahko tudi do Zagreba, in si ogleduješ znamenitosti. Kuhanje na taborjenju je tečno in nerodno (vsaj zame), zato lahko čez dan ješ sendviče in sadje, zvečer pa greš ven na kako pizzo. V Čateških je bila nekoč diskoteka – ne vem, če je še, ampak če ni drugega, se kaj najde v Brežicah ali Krškem.
Forum je zaprt za komentiranje.