Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kampiranje v prikolicah in seks

Kampiranje v prikolicah in seks

ko je ravno čas, da se prikolice pospravi, spomini so pa še živi.
Tisti, ki v tropu (familija z otroki, dva para ali več, starši in tamladi …)
preživite dopust v prikolici … kako seksate v teh pogojih?
Pošljete otroke na sladoled, starše na večerjo, frende na sprehod …
ali je to sušno obdobje

pri nas otroc spijo v šotoru, na njihovo željo, nobene suše.
če nas je včasih čez vikend več, pač ni seksa, ni panike.

Zakaj se pa v šotoru ali pa prikoli ne da sexat?
Če pride se kdo na dopust naj si vzame svoj šotor. Derem se pa ne tako, da bi me moralo celo naselje poslusati…

Če vas je več je lahko še bolj veselo, še bolj živo, še bolj na poskok…. 🙂

A da je to problem ?
Ga nej
Za drevo, v vodi,za skalami ,v prikoli….na lezalniku, ko mularija zaspi….ma ni ovire. Vse se da ,če se hoče.

Jaz naredim tko. Po obilni večerji ga vržem ven in začnem močno ožemat. Pol se približam moji in ga začnem drkat pred njenim obrazom. Skupaj greva v prikolico in se požgeva in tuliva not dokler ne špricnem skozi OKNO prikolice. To je znak da sva končala in vsi v bližini 50m se nama lahko spet približajo.

Jaz naredim isto, samo, da ga ne ožemam ampak mencam.

Več ku nas je bul je lušno.

Ne hodimo več v kampe in v prikolice.
Se pa najde vedno proctor kjer se da opravit družinske obveznosti, plaža, gozdiček ob plaži, avto,
So naju pa že tudi zalotili in sicer lani na eni samotni plaži gospodična je neki nergala gospodič pa je z diskretno dvignjenim palcem pokazal svoje mnenje.

Smo pa ljudje verjetno ena in edina vrsta na svetu ki skrivamo način razmnoževanja pred drugimi.

Zkaj pa ne, še drugim narediš lušte. 🙂

Mislim, da je bolj suša kot ne.
Sem dosti po kampih in mislim, da ja, vlada bolj suša pri seksu.
Šotor poleg šotora? In če ti ni do tega, da sosedje točno vse vedo.
V prikolicah pa, če so otroci zraevn, ponekod še sorodniki, tašče, tasti… a ti je še do seksa?

Kaka suša neki!!! Takrat si najbolj napaljen ker je tok gole kože skoz!
Zaradi otrok prikolica odpade, če so oni v prikolici. Se zadeva zna kar majati – kot na čolnu:)
Zato se pa uporabi: wc, tuš, plaža, ležalniki in blazine zunaj (v primerno ograjeni parceli), avto, ma ni da ni!

To so pa res popotniški nasveti. :)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close