Kampiranje v FKK kampu
Kanegre sicer ne poznam, ampak glede na lokacijo zna bit tam ful dolgčas.
Poglej si kampe na avtokampi.si, tam imaš slikce, ocene, opise kampov, cenike… Pa izberita, kar se vama najbolj fajn zdi. Itak je prednost kampiranja, da ti ni treba bit cel teden ali dva na istem mestu, če ti kamp ne odgovarja, po dveh dneh spokaš in greš dalje do naslednjega, jih je kar nekaj.
Zame je top fkk kamp Valalta pri Rovinju, res je malo dražji, ampak super urejen in ogromno ponudbe. Dokaj lep in urejen kamp je tudi Istra pri Funtani, pa Koversada pri Vrsarju. Te poznam, jih je pa še kar nekaj v Istri.
Štos FKK kampa je ravno v tem, da nisi oblečen, sicer ne vem, zakaj bi človek v tak kamp sploh šel. Seveda se oblečeš za v trgovino, pa za v kak lokal. Ponekod so sicer tudi kakšni lokali na/ob plaži, kjer si lahko gol, seveda si daš pa pod rit kakšno brisačo.
Midva sva gola ves čas razen kot rečeno za v trgovino pa če greva v lokal na pijačo ali jest. Enako 99% ljudi v kampu. Če se malce shladi, sem pa jaz med prvimi oblečena, eni se tudi v precej hladnem vremenu ne dajo motit in letajo goli naokoli 😉
K sva šla prvič u savno, nama je blo mal nerodno bit nag pred vsemi… prvih par minut… Pol pa sva videla de nobenga nc ne briga,…nekateri zaviti v brisačo, nekateri pa so tud nagi okol hodili… Sva se še midva sprostila 🙂 glede tistega če maš loh kej na sebi u kampu me je zanimalo zato, če bi kdo meu kej proti 😛 nimava problemov z goloto, zato sva se tudi odločila da mal spremeniva počitnice 😉 🙂
Midva hodiva v FKK kampe že precej let, pa mi je prvi dan, ko pridem in hodim gola okoli, vsakokrat malo čudno 😉 Potem mi je pa spet čudno, ko moram bit na kakšnem potovanju, kjer seveda ne najdeva FKK kampov, oblečena, pa v kopalkah na plaži…
Mi je pa nekaj najlepšega, ko zjutraj prilezeš iz šotora, pa brez oblačenja kopalk direkt v morje…
Midva hodiva v FKK kampe že nekaj let. Od vseh kampov v Istri nama je najbolj všeč Valalta in Ulika. S tem, da so v Valalti zelo striktni glede golote in tolerirajo oblečenih v kampu. Kar se golote tiče v Valalti ni padalcev in oblečenih. Velika velika večina je povsod naga, ne samo na plaži.
V Uliki je manj redarjev, pa zato tudi več oblečenih pomešanih med nagce. Če bi prej vedela, kako super je, bi šla sigurno že prej.
V kampu sva ves čas naga, za na kavo ali pivo si podložiš brisačo na stol. Kruh kupujeva v pekarnici, sadje na stojnici, tako se nama ni potrebno obleči dva tedna dopusta.
Vsi, ki ste v dvomih kaj je prav in kaj ne v FKK kampih se prilagodite večini in tako kot stori večina tako se naredite tudi vi in ne more biti nič narobe. Pomembno je, da se obnašate kulturno človeško in ne morete pogrešiti.
Za vse ostale “svetnike” ki so bolj papeški od papeža in tako napadajo druge a ne vedo zakaj pa priporočam ta blog in jim svetujem, da zraven malo razmišljajo.
Forum je zaprt za komentiranje.