kampiranje PAG – Šimuni
Pozdravljeni,
moram napisati kaj se nam je zgodilo, poleg orkanske burje, požara in neurja v AC Šimuni.
No maja sva bila z možem na ogledu AC Šimuni in nekaj drugih kampov in odločili smo se da to leto 3 družine skupaj (!) preživimo dopust s šotori v tem kampu.
Ko smo plačali rezervacijo parcele je na prijavnici kako mesto želiš in napisali smo tipa B – kar naj bi pomenilo, da s parcelo dobimo še vodo elektriko in odtok – za primerno ceno. Vendar ko smo se konec julija pojavili na recepciji so nam hoteli dati kar eno parcelo na novem delu, kjub temu, da so vedeli da imamo majhne otroke. Po požaru, ko se je sicer 30% spraznil kamp v enem dnevu in slabo vreme sta nam pomagala da smo se lahko prestavili v 2 vrsto in dobili tisto kar smo rezervirali. Pa se je spet zalomilo, ker ni bila (kao) parcela zraven prosta – ene lahko premaknejo, druge pač ne.
No pa smo 3 šotore postavili na eno parcelo – nam je bilo še bolj fino, ker bi tako stroške delili s 3.
Pa pride zadnji dan in nam gospoda obelodani da eni plačajo pač parcelo tipa B, drugi pa še kamp mesto in ne samo dodatni šotor in dodatni avto, kar bi pomenilo, da ne bi prišparali, ampak naj bi plačali 3 x no vrednost dopustovanja. To seveda nikjer ne piše ampak to se tako dela že 7 let!!!!
Skratka po eni uri pregovarjanja sem jim povedala da bom pisala na forume, da če z nekom greš skupaj na dopust ne samo da moraš najprej preveriti koliko kaj stane še najbolje je da ti že kar pred prihodom naredijo račun, ker te bodo drugače n…. in da če z nekom deliš parcelo ne prišparaš ampak “duplo plačaš”
No res pa je da imajo morje enkraten in drugo leto gremo na lov za drugim kampom, če ima kdo idejo kam z majhnimi otroki ste dobrodošli….
Pozdrav Mateja
izgleda,da z majhnimi otroci sploh ne moreš več dupostovati na hrvaški obali.mi smo se včeraj predčasno vrnili iz raba.bili smo v zasebnem apartmaju.gazda je že začel komplicirati takoj ob samem prihodu,da bomo morali doplačati za otroke…..prvo noč sta bila otroka nekoliko bolj glasna in je gazda ponorel,ker je še naš otrok naredil na ogledalu odtis roke ki se je dala seveda očistiti.v največjem nalivu nas je vrgel ven.razlog,da mu otroci uničujejo pohištvo,da takih gostov še ni imel v svoji karieri,in da so motili goste in da jih ni še nikoli vrgel ven in da mu je zelo žal.halooooooo.imel je pet nemških gostov,ki so bili prav tako glasni,ker pa so pri njem pili in jedli-puščali denar je bilo vse uredu.mi smo imeli apartma in v apartmaju imaš svojo hrano in pijačo saj je zato kuhinja,da si sam kuhaš.mi smo s hrvatarji zaključili.bili smo z majhnimi otroci po evropi in nikjer še nismo doživeli takega nacionalizma.noben se ni pritoževal nad otroki lep pzdrav vsem in naj vam bo to v opozorilo,da raje najamete apartmaje povsod drugje kot na hrvaški,ker hrvatarji so p……..
Forum je zaprt za komentiranje.