kampiranje ob Gardskem jezeru
Ja, poleti je res gneča. Bolje, da rezervirate preko neta.
Mi smo lani bili v mesecu juliju, sicer nismo imeli rezervacije, ampak smo komaj dobili kamp po dolgem moledovanju. Ponavadi te kar hitro hočejo odpravit ( v sezoni, češ da so polni), ampak potem smo le dobili en prostor.
Mi smo bili v kraju Torbole ( na severu – čisto surferski kraj), v kampu čisto ob obali, (to smo želeli zaradi otrok). Kraj zelo lušten, poln, veliko družin, mladih, je malo cenejši od RIve (polno hotelov), ki je le 3 km naprej in do katere je speljana krasna kolesarska pot, tako da se izogneš vsemu prometu. Nasploh je okoli veliko kolesarskih poti, tako da se brez skrbi lahko voziš tudi z otroci.
Za ostale kraje ne vem, kolikor pa sem gledala takrat po netu, so vsi pravili, da je sever dosti lepši kot jug in to definitivno drži.
Za kamp bi morala malo poiskati na netu, ker se trenutno ne spomnim imena. Previdna bodi le pri tem, da je kamp ob vodi.
Ko smo se vračali domov, smo šli kar ob jezeru, da smo videli še druge kraje, čeprav se cesta zelo vleče, tako da je mogoče bolje kar po AC. Je pa en zelo lep kraj ob Gardskem in sicer Malcesine.
Če se še kaj spomnim, pa javim.
Lp
Maka
Forum je zaprt za komentiranje.