Kampiranje na Pelješacu
Živjo!
Se še odločamo, kam bi šli letos na dopust, ki ga imamo prva dva tedna v avgustu. Lani smo bili na Hvaru v malem privatnem kampu v Zavali in nam je bilo zelo všeč.
Z možem sva za letos gledala Pelješac, pa me zanima, če je kdo že kampiral tam – kateri kamp bi priporočili? Imam otroka stara 3 in 7 let. Nismo zahtevni, radi bi le, da je kje v bližini trgovina ali pa vsaj pekarna, da lahko kupiš kruh. Za ostalo se ni problema zapeljati tudi malo dlje. Pa seveda iščemo senco – veliko sence, če se le da, tudi na plaži.
Prosim za kakšen namig.
LP in lep dopust vsem,
Nicki
Na Pelješču imaš malo morje kempov, a večinoma surferskih zaradi izredne vetrovne lege=skoz piha. To pomeni dren, jadra vsevprek, sončna peščena plaža brez sence…
Če že, predlagam kateri kemp na začetku Orebiča ali pa na koncu Pelješča-Lovište. V kempu v Lovištu smo bili lani in je super, parcele so delno senčne, plaža pa ima tudi borovce zraven,..je pa mir, miniaturno mesrtece, 2 trgovini, nobene pekarne, ni sladoleda na kepice ,..je pa MIR.
lp, JJ
Hvala za info, sem že slišala, da je idealno za surferje, zato pa malo sprašujem, da vidim, kakšne izkušnje že imate. Ne bi ravno šla nekam, kjer ves čas tako piha in je voda razburkana. To ravno ni za otroke. So mi že svetovali Orebič – gledala sem kamp Vala.
V katerem kampu v Lovištih ste pa bili? Denka ali Lupis?
Mir bi nam res prav prišel, ne rabimo kaj drugega, kot pa trgovino, kjer lahko kupiš osnovne stvari. Morda veš, katera trgovina je v kraju? Kakšne so cene?
Hvala in lep pozdrav,
Nicki
Forum je zaprt za komentiranje.