Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice kampi v okolici Zadra?

kampi v okolici Zadra?

Pozdravljeni!
Tema mogoče ni ravno za ta forum, ampak lani sem prav tu našla info za fanj kamp v Primoštenu, zato poskusim še letos…
Pozna mogoče kdo kak fanj kamp v okolici Zadra? Iščemo senčen kamp, plažo z malimi kamenčki in da je čisto, tudi če je nižje kategorije.
Vsem vnaprej hvala in lepe počitnice!
papa

Če ti tole kaj pomaga, praktičnih izkušen pa nimam

v Petrčanih je blizu hotela Pinija. kolk sem lahko videla je senčen. ma v tem kraju ni nekega življenja, je precej mirno. plaža pa super.

Camping strani je kar nekaj in vse imam več al manj predelane. Bolj me zanimajo konkretne izkušnje, ker saj veste kako je preko slik…
hvala vseeno!

Privat kamp Punta v Bibinjah pri Zadru (senčno, poceni, urejeno in za cca 20 mest in na koncu plažica)

Pojdi še malo naprej od Zadra in sicer do Omiša….Malce dalj ampak super kamp Galeb…Dost poceni kamp, pa prelepo mesto zraven.

Lani smo bili pa tudi v kampu Oaza mira v Dragi ( 10 km iz mesta Biograd na moru )…..prekrasne parcele in da ne omenim kako lepi in čisti WC-ji in tuši ( na sredini objekta kjer je WC in tuši imaš celo funtano z delfini ). Ne bo vam žal res. Za restavracije, klube, štante in podobno se moraš usest v avto, ostalo je pa “kapo dol”. Na parceli imaš vodo in elektriko..

Link: http://www.oaza-mira.hr/hrv/o_kampu/galerija.asp

Lep kamp je tudi v Boriku pri Zadru.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close