kampi v okolici Pariza
Vprašanje sem postavila na enem od forumov v razdelku o počitnicah in potovanjih, očitno v napačnega. Sodilo bi lahko recimo v štiri podforume, Izkušnje na potovanjih, Kam in kako na počitnice, Popotovanja in Praktični nasveti za popotnike. A se samo meni zdi, da je ta rubrika čisto preveč razdrobljena?
V glavnem, med poletnimi počitnicami bi šli v Disneyland in Pariz, spali bi v kampu. Nekaj sem že brskala po internetu in našla par podatkov, zanima pa me, če je že kdo kampiral kje tam, mi lahko priporoči katerega od kampov in če so kakšne posebnosti, dobre/slabe izkušnje.
Hvala hvala.
Glede kampov žal ne morem pomagat, midva pa vedno, ko se potepava kje po Franciji, spiva v hotelih F1 http://www.hotelformule1.com/gb/home/index.shtml.
Razen v Parizu med prvomajskimi prazniki in Ženevi v času avtosalona celo nikjer ni bila potrebna rezervacija.
Živjo,
a spali bi v avtodomu / prikolici? Ker če da, se splača prenočiti na parkirišču v Disneylandu za ceno 10 eur (za kamper). Kakor vem je pa en kamp v parizu v bolonjskem gozdu (niti slučajno se ne spomnim, sem pa našla na netu) in je imel fajn poezave za v mesto (bus in nato podzemna).
lep dopust
Nekaj kampov je okoli Pariza, prav v detajle še nisem gledala, bi pa tudi mene zanimale izkušnje koga, ki je tam že bil. Kateri je najboljše izhodišče za ogled Pariza, kako je s povezavami z javnim prevozom …
julija lansko leto 2x prenočili z avtodomom v kampu v Bolonjskem gozdu.Podgan nisem videla,smo pa imeli rezervacijo preko interneta,ker je v sezoni kamp nabit.Pred vhodom v kamp je postaja avtobusa,ki vozi v mesto,karto kupiš na recepciji in velja za prevoz zavtobusom in podzemno železnico.Super enostavno in ugodno!
Jaz sem imela v mislih tega:
Forum je zaprt za komentiranje.