Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice kampi v okolici Livorna oz. v Toskani

kampi v okolici Livorna oz. v Toskani

Pozdravljeni!
V septembru gremo kampirat na Korziko, ko se bomo vračali, sem razmišljala, da bi, ko se vrnemo s trajektom iz Bastie, prespali v kakšnem kampu v oklici Livorna, potem pa še 2-3 dni pohajali po Toscani.
Zato bi prosila, vse popotnike:), če mi lahko karkoli svetujete v tej smeri.Torej iščem kamp v okolici Livorna, oddaljen max 30 min. V Livorno bomo prišli okoli 7 zvečer.Kaj pa kakšni drugi kampi v Toskani: Pisa, Firenze ipd?Kaj se splača ogledat v Toskani?
HVALA res vsem za odgovore!
Patricija

Livorno: Kamp miramare, Via littorale ( južno od mesta) , , info@campingmiramamare.com.
preizkušen za eno noč, ob obali

San Giminiano: Kamp Boschetto, Santa Lucia, boschettodipiemma.it, peš za ogled mesta
Firence: kamp Michelangelo, z razgledom!!

Več na campingfuerer.adac.de
Če kampirate, se vodič kampov splača kupiti in nositi s seboj.

Lepo pot

Ziv,
mi smo bili v enem kampiču v kraju (oz. ene dva km ven iz) Tavarnelle Val di Pesa – na pol poti med Firencami in Sieno. Vsekakor se splača pogledat ti dve mesti, San Gimignano, Volterro, pa malo vandrat naokoli. Poglej si kaj na http://www.turismo.toscana.it/new/index.html LP

Hvala za odgovore!

Sem malo brskala in se bomo po vsej verjetnosti fliknili v ta kamp:

Nato pa bomo še 3,4 dni šli malo naokoli…glih za feeling, ker Toscana je ogrooomna, bo treba enkrat v prihodnosti vzet en cel dopust samo za tja:)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close