Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice kampi okoli zadra in šibenika

kampi okoli zadra in šibenika

Živjo…
prvič se odpravljamo kampirat (v bistvu z avtodomom) v srednjo dalmacijo..pa me zanima če mi kdo lahko svetuje kak kamp- urejen, ki ima senco in vse kar si nekdo lahko želi za super miren dopust… ni nujno da je ful luksuzen, sam da ni preveč gužve..
hvala že vnaprej.
pa lepe počitnice vsem

Najlepši kamp je v Crveni Luki kake 5km od Biograda na moru naprej.To je zalivček,ki ima na obeh straneh lepo zabetonirane terase za sončenje.Ima mivko v celem zalivu.Nad terasami se razpostirajo borovci tako da je veliko sence.V sklopu tega zaliva je na eni strani kamp na drugi strani zaliva bungalovi na koncu zaliva manjši hotel.Ko prideš tja si zelo zaželjen .V hotelski terasi imaš plesno muzko.Je mirno,v kempu je veliko italijanov z avtodomi saj je privez za čolne za goste brezplačen.Na obali imaš dve tapravi dalmatinski konobi,igrišče za odbojko na mivki,namizni tenis,mini golf,izposoja čolnov….Zelo primerno za otroke.Skos topla voda,zjutraj počiščejo komplet vso plažo.Res enkratno.Na strani kjer je kamp imate na koncu plaže tudi fkk.Izhodišča za oglede znamenitosti-slapovi krke-vransko jezero z sladko vodo.V pakoštanah od tu 3km imate za otroke ringlšpil,in tržnico ki imajo vse poceni z svežo robo.Če te še kaj zanima vpraši.Bili smo dol lanko leto za 3-tedne in smo za prikolico-avto-2odrasli osebi in otrok plačali 2000kn poceni ni kej mi še pridemo tja to leto.

Malce ven iz Zadra, še kakšne 3 km naprej od Sukošana je kraj Sv. Petar, kjer je nekaj prijetnih privatnih kampov z lepo urejenimi plažami. Žal ni borovcev, so pa (polne) fige za senco tudi zelo prijetne. Kampi so lepo urejeni, čisti, mahni in brez gneče, zelo primerni za mahne otroke. Če se vam ne da poležavat po plaži, greste lahko raziskovat stari Zadar, ki ponuja res veliko. Ali se potegnete kakšen dan do Šibenika (most je fascinanten), kjer je tudi zelo prijeten stari del mesta za raziskovanje.

100 kun na dan (vse komplet, z elektriko in ne glede na št. oseb) brez TT (neprijavljeni) ali 108 kun na dan s TT.

Mi smo se ravno vrnili iz okolice Biograda, zelo neprijetno presenečeni, saj so cene glede na lansko leto dvignili za 75%.
Smo kar malo slabe volje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close