Najdi forum

Kampi na Rabu

Zivjo!
Mi lahko kdo prosim svetuje kaksen OK kamp na Rabu.
Hvala.
lp
Magelan

Hi!
Jest grem tudi na Rab. A se je ze kdo peljal letos po novi avtocesti tja? Mi lahko malo opises pot?
Hvala

Meni je najlepši, pa ne bom trdila, ampak mislim, da je edini Padova III, možno da je še kaj v Loparju, vendar je ta v Banjolu zelo lep, voda je čista, fajn za otroke, mivka,….

Padova III je zelo OK, v kamp San Marino v Lopar pa ne hodi, če še nočeš nažret mivke. Cene so v obeh kampih iste, V Loparju je boljša (novejša) infrastruktura.

Mene pa zanima, kako je s prostorom v Padovi. Ali je kamp poln ali se lahko postavi šotor v sezoni? Je kaj sence?

Konec julija je bilo polno. se pa da dobit prostor v senci, če prideš nekje med 9 in 10 uro zjutrajh , ko se folk odpravlja in potem zasedeš prostor.

Ja v Padovi je veliko bolje,ker imas avto lahko poleg sotora, v Loparju, pa se mi zdi, dani tako…pa v Loparju so full neprijazni. Ne vem, meni osebno je Padova bila veliko boljsa, pa tudi plaza je lepsa…pride te pa tam cca za 2 osebi neki cez 100kun na dan..pa fajn je, ce kar hladilnik vzames zravne, ker je full vroce..sence pa dost, sam poiskat mors mal:))

Pa, lp

Cenovno se ti bolj splača najet sobo. Jaz sem se pravkar vrnila z Raba – Lopar, kjer je tudi kamp San Marino. Moj prvotni namen je bil kampiranje. Vendar je preveč gneče in najem sobe pride le 26 EUR na dan.

To je moja izkušnja.

M.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close