kampi na otoku Krk
Prosila bi za vaše izkušnje, mnenja, nasvete …
Iščemo kamp na Krku, ki NAJ bi imel naslednje:
Plaža, primerna za malo manjše otroke (prodnata, mivka ali pesek),
blizu (ali najbolje kar v kampu) restavracija z dobro hrano,
dober teren za postavitev malo večjega šotora,
urejeni sanitariji, kjer tople vode ne zmanjka,
Lahko pa priporočate tudi kakšen drug kamp v okolici otoka Krk.
HVALA, HVALA!!!
S tem, da DOBRE restavracije v kampu žal ni. Tista restavracija ki je, je bolj žalost.
Je neka pizzerija s še kar ponudbo in ZELO prijaznim osebjem 🙂
Moraš pa vedet, da so tam pavšalisti obup od obupa. Arogantni in lastijo si VSE!
Tudi tisti del, kjer so pavšalisti zgleda zelo zelo cigansko, same neke ograje, vse zaraščeno, vsi z nekimi dodatnimi strehami. Zelo grdo in kvari podobo kampa.
Je pa novi dela kampa zelo spedenan, WCji krasni, čisti, tudi tisti del pri plaži “free cona” za postavitev šotorov je top! Plaže zelo lepe, le da jih premalo čistijo, ljudje pa puščajo ful odpadkov.
Pa mogoče je malo veliko psov v kampu, ki se seveda kopajo kar na vseh plažah, ampak jih osebje kampa VEDNO opozarja, da je kopanje na plažah, kjer se kopajo ljudje, za pse prepovedano. Spet so tu problem pavšalisti, ki si tega ne dajo dopovedat.
Je pa potrebno pohvaliti osebje kampa, ki se trudi na vse možne načine, da ti ustrežejo.
Moja ugotovitev o Njivicah…
– del kampa je res živa ciganarija, pavšalisti z najslabšim okusom za estetiko do zdaj. vse zaraščeno, vse zastrto z nekimi ostudnimi kosi raznih ograj, zaves, cerad, etc
– drugi del kampa je pa naselje mobilnih hišk, ki “mobilnega” nimajo sploh nič, namreč vse so vsidrane na terasasti del, ena poleg druge tako strumno, da spominja bolj na kakšno novo obalno naselje stanovanj, kot na kamp
– plaža, zaliv pod pavšalisti je na prvi pogled primerna za otroke, zaliv je zasut s kamenčki namreč, a kaj ko je zasut z gradbenim kamenjem, ki neznansko pika v podplate in rit, tako da majhni otroci prav veliko tudi nimajo kaj počet, saj to ni prod, s katerim bi se posuvali in v katerega bi izkopavali luknje in luknjice za igro
Osebno meni velik minus vse zgoraj našteto. Glede restavracije nimam komentarja, ker nisem poskusila.
Hja vsak kamp ima nekaj dobrih in nekaj slabih lastnosti. Meni npr. se je do sedaj zdel najbolj primeren za mojo družino kam Škrila v Stari Baški. Plusi so: plaža je prodnata, ima okrepčevalnico na plaži, dokaj dobro restavracijo v samem kampu, šotorišča so v senci, teren je dober za postavitev šotora, do plaže od šotorišč ni daleč, na WC-ju je vedno topla voda, WC papir in je dokaj čisto. Ponoči je mir. Minusi pa so: na plaži ni sence, razen na enem skrajnem delu, ki pa ga moraš rezervirati že zgodaj zjutraj, potke niso osvetljene, tako, da ponoči rabiš svetilko in WC ni ravno blizu šotorišč. Trgovina je bolj slabo založena, na glavni plaži je kar gužva. Sicer je v kampu tudi nudistična plaža, ki pa je kar prazna.
LP
Mi hodimo v kamp Pila v Punatu.Kamp ima večino parcel v senci, parcele so velike, na nekaterih delih imaš vodo in elektriko na parceli, na nekaterih pač ne, WC-ji so čisti, topla voda je (mogoče je kdaj pa kdaj malo hladnejša ob “top” urah, ko je treba na tuš celo malo počakati). Plaža pod kampom je betonirana, tam imajo svojo plažo tudi otroci iz kolonije, če pa greš 2 minuti peš levo od kampa pa lahko uživaš v prodnati plaži, imajo tudi posebej mivko za igranje, manjši bazen za otroke, napihljiva igrala v vodi, igrišče za odbojko, ob poti so tudi pekarne, kupiš lahko sladoled, kokice… Ena restavracija je v kampu, gostilna je tudi ob tej promenadi ob obali.
Lp!
Že dolgo hodite v Pilo?
Mi smo tudi bili letos. Parcela je bila vrhunska, res pa je, da sem rezervirala nekaj tednov pred prihodom, s poudarkom na senci, dali pa so nas na levo prosto parcelo ob prvi mobilni hiški. Direkt na sonce. Smo se šli potem pogovorit v recepcijo, ker je na srečo mož potem našel prosto parcelo (2. vrsta nad restavracijo), ki je bila res top. Ves dan praktično v senci in dovolj blizu vsega. Na koncu so malce komplicirali glede rezervacije parcele (tiste na soncu), za katero smo povedali, da je ne bomo plačali, vendar je bilo to bolj zato, ker je bila tam pač študentka za pultom, kao da mora vprašat šefa, če ga želimo počakat (to je bilo zadnji dan, ko smo odhajali in poravnavali račun), pa ji je mož rekel naj ga pokliče in je seveda rekel, da nam ni potrebno plačat. Sicer ni astronomska cena (30 eur), ampak sence ta parcela ne bo videla še zelo dolgo let, tudi če danes nasadijo drevje….
Sanitarije…ne vem, no, prvi teden ko smo bili je še kar šlo, drugi teden se je poznalo občutno povečanje števila gostov v kampu in je gospa težko dohitevala čiščenje, čeprav moram priznat, da sem jo videla vsakič, ko sem šla na wc, ko je kaj pucala. Od jutra do poznega večera. Čistoča drugi teden solidna, le mila je manjkalo in nekajkrat proti večeru v posameznih kabinah tudi papirja.
Mi smo se kopali med glavno plažo in prodnatimi zalivčki – tu je bila nepopisna gneča, čeprav so zalivčki res luštni.
Pekarnice so super in tudi zelo ugodne, cene se mi ne zdijo pretirane. Restavracija je tako tako, pač turistična ponudba, fajn pa, ker imajo “krožnike za otroke”, poleg so še igrala. Če sem prav videla, je tudi mini klub, a mi ga nismo obiskali.
Pohvalno tudi ločevanje odpadkov – lepo poskrbljeno in urejeni odvozi.
Zna bit, da se bomo še vračali.
Men je najlepši kamp na celi hrvaški Zablače v Baški.
Ni ga čez pogled na gore, plaže kakršne češ od mivke do drobnih kamnčkov..
Zraven je vse kar ti srce poželi – restavracije, bari, igrišča, trgovine, pekarnice, toboganov…
Prostora v kampu kolikor želiš, sploh za večje šotore..
Na plaži vedno pihlja veter, tako da ti nikoli ni prevroče.
Ednina slabost je zelooo visoka cena kampa in v sezoni na plaži ležijo en čez drugega.
Če greste tja izven sezone je to bingo.
Živjo
Mi redno hodimo v Pilo šotorit, imaš vse kar potrebuješ. Čisti wc, voda topla-le v konjici je treba čakati tuš. Imaš trgovino, pekarnice, sadje-zelenjava, restavracija (do centra Punata je 10 min peš ob obali, restavracij kolikor hočeš). V kampu je plaža z tuši, le da ni naj bolj za otroke.Za otroke je 5 min hoje lepa peščena plaža.
Cene normalne.
Priporočam
Lep dopust kjer koli že bo
Zastopnik
[/quote]
Že dolgo hodite v Pilo?
Mi smo tudi bili letos. Parcela je bila vrhunska, res pa je, da sem rezervirala nekaj tednov pred prihodom, s poudarkom na senci, dali pa so nas na levo prosto parcelo ob prvi mobilni hiški. Direkt na sonce. Smo se šli potem pogovorit v recepcijo, ker je na srečo mož potem našel prosto parcelo (2. vrsta nad restavracijo), ki je bila res top. Ves dan praktično v senci in dovolj blizu vsega. Na koncu so malce komplicirali glede rezervacije parcele (tiste na soncu), za katero smo povedali, da je ne bomo plačali, vendar je bilo to bolj zato, ker je bila tam pač študentka za pultom, kao da mora vprašat šefa, če ga želimo počakat (to je bilo zadnji dan, ko smo odhajali in poravnavali račun), pa ji je mož rekel naj ga pokliče in je seveda rekel, da nam ni potrebno plačat. Sicer ni astronomska cena (30 eur), ampak sence ta parcela ne bo videla še zelo dolgo let, tudi če danes nasadijo drevje….
Sanitarije…ne vem, no, prvi teden ko smo bili je še kar šlo, drugi teden se je poznalo občutno povečanje števila gostov v kampu in je gospa težko dohitevala čiščenje, čeprav moram priznat, da sem jo videla vsakič, ko sem šla na wc, ko je kaj pucala. Od jutra do poznega večera. Čistoča drugi teden solidna, le mila je manjkalo in nekajkrat proti večeru v posameznih kabinah tudi papirja.
Mi smo se kopali med glavno plažo in prodnatimi zalivčki – tu je bila nepopisna gneča, čeprav so zalivčki res luštni.
Pekarnice so super in tudi zelo ugodne, cene se mi ne zdijo pretirane. Restavracija je tako tako, pač turistična ponudba, fajn pa, ker imajo “krožnike za otroke”, poleg so še igrala. Če sem prav videla, je tudi mini klub, a mi ga nismo obiskali.
Pohvalno tudi ločevanje odpadkov – lepo poskrbljeno in urejeni odvozi.
Zna bit, da se bomo še vračali.[/quote]
MI smo tam četrto leto. Parcelo smo si vedno rezervirali v naprej (ponavadi ob odhodu že na naslednje leto), tako da smo vedno vedeli, kjer bomo (so tako lepo označene, da res ni problema).
Glede WC-jev je res gospa tam vsako uro dneva. Meni se ni nikoli zgodilo, da bi bilo brez papirja, pa hodim tja tudi ponoči. Mila pa je res občasno zmanjkalo… So pa ljudje nemarni, tako da res vidiš, kako vržejo papir raje zraven koša, kot pa v koš (ki je zelo velik in nikoli tako poln, da bi letelo čez).
Mi na plaži nismo nikoli ležali dlje časa, prišli smo se skopat, se posušili in šli nazaj . hodili smo na ta “zalivček” ob koncu betonske plaže, na drugi strani pomola, kjer so večinoma družine z malimi otroci. Če pa smo že šli za kakšno uro, smo pa hodili na “FKK” plažo čisto čisto na koncu, kjer ni več tako lepo urejeno.
V tej restavraciji mi nismo bili, so pa bili prijatelji na pici in so rekli da je zelo dobra. Mi smo hodili v tisto picerijo pri cerkvici ob promenadi proti “glavni” plaži in smo bili tudi zadovoljni.
Sva pa midva pred leti hodila v kamp Buncoluka pri Baški (FKK) in nama je bilo zelo vešč. Tam za šotore nimajo razparcelirano ampak ga postaviš kjer pač je prostor, veliko je tudi na soncu (mogoče je zdaj že kaj drugače). Zdaj gremo tja zvečer na sprehod, včasih si privoščimo tudi nočno kopanje 🙂
Lp, N
Forum je zaprt za komentiranje.