Kampi na Makarski rivieri
Pozdravljeni!
Z možem po malem že ogledujeva kam na dopust s počitniško prikolico za 14 dni v mesecu juliju. Želeli bi na Makarsko riviero v kamp, ki naj bo manjši, neposredno na plaži primerni za majhne otroke in z veliko sence. Misija nemogoče ali pa je kdo tu ki pozna tašen kamp? Veseli bomo izkušenj pa tudi kontakta in kakšne slikice. No zadnja dva dni sva kar veliko iskalo po net-u, vendar nič kaj prida našla – sploh manjši privat kampi nimajo ravno nekih spletnih strani, tako da bo vaša pomoč res dobrodošla.
Hvala pa lep preostanek nedeljskega večera želimo.
Bila v kampu Galeb v Omišu. To je bilo pred cca tremi ali štirimi leti. Ta kamp je bil od Makarske do Splita najboljši, pa še ta ni bil bogvekaj. Tudi mi smo prvotno računali na Makarsko, Baško vodo, Brelo,… ali kaj tam naokrog in nazadnje pristali v Omišu v Galebu, ki je bil še od vseh najboljši. Tudi Stobreč v Splitu je bil prava katastrofa.
Sedaj je camp Galeb prenovljen, kot sem videla na netu. Plaža je samo mivka, za otroke sicer super, vendar v šotor si nosiš mivko, pa če še tako paziš. Pa tudi plaža s čisto mivko mi ni bila všeč. Sence je še kar, ni pa za dol padit.
Meni so bili veliko bolj všeč kampi od Zadra do Šibenika in sicer smo bili še tudi pred prenovo v Solarisu, ki ni slab, je pa precej velik in prevladuje gužva.
Bi ti pa lahko predlagala kampe v Sv. Peter (cca 5 km od Zadra proti Splitu), imaš same privat kampe, ki jih ni na internetu. Moj brat je bil v kampu Ivo, mali kamp, ob plaži, z dobro senco, poceni in zelo lepo peščeno plažo. Kakšni so bili takrat WC ne vem, ker sem bila tam samo na obisku, pa tudi tako zahtevni še nismo bili – to je bilo pred cca 8 leti. Spomnim se, da je imela tam vsaka hiša ob morju svoj kamp insi moral biti kar previden kam si zapeljal, ker si bil mimogrede pri sosedu in ne tam, kjer si prvotno nameraval.
Če se niso spufali, potem so še vedno tam, mogoče celo posodobljeni. Seveda pa trgovine v kampu ni.
Tudi mi smo letos nameravali kampirati na hrvaškem, pregledala sem vse mogoče, vendar ni in ni in ni kar bi mi želeli. Pa smo se odločili za Turčijo.
Upam, da sem ti kaj pomagala.
Na Makarski rivieri imaš najprej kamp Baško polje, ki pa ni čisto ob morju (cca 5 minut peš do plaže) in ima veliko sence.
Potem naprej proti Dubrovniku je v kraju Podgora kamp Sutikla, ki deluje v okviru hotelov Podgora. Še nekaj kilometrov naprej pa se nahajata kampa Dole in Čiste, ki sta poznana po odlični prodnati plaži in oba imata veliko sence. Ker pa se kamp Dole nahaja bližje kraju Živogošče je tako tudi malo več dogajanja ter bližje je trgovina in ostale zadeve.
Forum je zaprt za komentiranje.