Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice kampi – murter

kampi – murter

Sem že pregledala z iskalnikom, pa vseeno bi želea čimbolj “sveže” informacije o kampiranju in kampih na otoku murter.

Gremo z dvema majhnima otrokoma (4 in še ne 2 leti), zato si želimo ne preveč kamnito ali strmo plažo ter senco in ne ravno strašne gužve (prostor za šotor, avto pa še mal okrog, da lahko tudi tu skačeta).

Hvala za odgovore, Irena

Zdravo, mi smo bili pred 10 dnevi s petletnikom v kampu Plitka vala, gužve ni bilo, klientela so bili pa pretežno avtodomarji v starosti 60+, tako, da ni bilo nobene galame. Plaža je lušna, peščen zalivšek, idealno za otroke, da ne rabiš skoz zraven stat. Parcele imajo pretežno vse priključek za elektriko, voda je pa v sanitarijah, ki so pa čiste, niso pa pač tako urejene (oprema) kot recimo v Istri. Pa tudi če imate kolesa, je blizu do Betine in mesta Murter in do Tisnega.

Zdravo!

Lucija, glede kampa Plitka vala me zanima, kakšne so cene v kampu in koliko je kaj sence v kampu in na plaži? Kaj pa kužki so dovoljeni?

Lp

Ja, pa mucke tut .

Lucija,

Kako pa je s senco v tem kampu? Ko sem gledala na netu slikce, se mi ni zdelo ravno zelo poraslo z drevesi.

Pa še eno vprašanje – ali je smiselno kaj rezervirat vnaprej oz. ali se to sploh da?

A je mogoče še kdo bil pred kratkim v tistem koncu?

Hvala za odgovore in lep dopust tudi vsem, ki se še odpravljate.

Irena

Jaz ti predlagam camp Slanica v Murterju. Camp je blizu mesta,cca 20 minut pes od mesta. V campu je vse, trgovina, otroska igrala….Sta dve plazi,ena je tipicna plaza, kjer je ogromno ljudi, druga pa je na drugi strani, kjer je prijetno, je nekaj ljudi, vendar ni prevelike guzve. Dostop v vodo je uredu, primeren tudi za majhne otroke. V campu je ogromno sence in veliko takih kotickov, kjer imas malce zasebnosti, to pomeni, da ko se zbudis nimas takoj pogleda v sosednje sotore. Sanitarije in to je bolj tako tako, vendar se prezivi brez tezav. Jaz sem bila s tem campom najbolj zadovoljna in se vracam ze nekaj let zaporedoma, ker mi je Murter tudi nasplosno vsec.

Se internetna stran :

Alanicaaa, hvala za pojasnila in link.

Kako pa je z rezervacijo prostora. A je smiselno prej kak mail poslat?
Mi gremo tja čez 1 teden.

LP

Baje lahko rezerviras prostor, poslji jim mail ali pa se bolje kar poklici. Imajo nekaj lepsih mest oznacenih in potem ko prides, si enega izmed teh izberes. Mislim, da je rezervacija brezplacna. Jaz nisem nikoli rezervirala, ker sva s fantom vedno brez tezav nasla lep prostor, tako da sva bila “sama” v senci…je veliko kotickov, kjer imas mir in kjer te ne opazujejo direkt zraven drugi ljudje. Nic pa ne izgubis ce rezerviras, pa potem izberes enega izmed unih placov.
Grem pa tudi jaz na Murter in sicer zdajle cez en teden (15.) Upam, da vam bo camp vsec, sicer pa lahko greste pogledat tudi druge campe, in se potem odlocite, ni veliko voznje med campi…

Hvala za odgovor.

LP

Zanima me, če je v kampu Slanica v bližini kakšna FKK plaža.

Vedno, kadar smo kampirali na Murtru smo bili v Kosirini. To je zaliv, ki se ga vidi z glavne ceste malo naprej od Jezer. Kamp ima urejen del in pa malce bolj “divji”, vendar ni velike razlike. Senca je pod borovim gozdičkom, seveda pa je to najbolj zaželen prostor in v glavni sezoni zaseden. Če je le možnost, svetujem dopust septembra. Takrat je kamp pol prazen. Če imate možnost toplo priporočam kakšen gumenjak, ker se ravno iz Kosirine lahko pride na številne male otočke in zalivčke, ki so prečudoviti.
Priporočam pa vam tudi zelo zgodnji (okoli 5-h zjutraj) izlet v Jezera, kajti v tem času se iz morja vračajo tunolovke in če je sreča, lahko vidite kako velike so v resnici tune.
V Betini še vedno izdelujejo barke na njihov star način, kar je tudi zelo zanimivo.
Drugače pa Murter že premore večje supermarkete (Jolly), poiščite pa tudi kakšno staro konobo z domačini, ki so zelo prijazni, pa tudi hrana je boljša kot v modernih restavracijah.
Lep dopust želim!

Kamp Slanica je (bil) grozovito zaguzvan, bila pred leti tam ok. 10.7., komaj dobila plac za 1 iglujcek, sicer v senci, ampak s sosedi 1m okrog sotora. Plaza prav tako zaguzvana, kjer so skale, pa je tezko v vodo it. Na strani, ki gleda na celino, ni prav nic lepa voda. Ce se ti da hodit, pa dobis kaksne bolj samotne koticke…

Avtokamp Slanica je bil v lanskem (ali predlanskem) hudem neurju zelo opustošen. Velik del plaže je dobesedno izginil pod vodo, veliko dreves je bilo podrtih, skratka škoda je bila ogromna. Kako je letos ne vem, sicer nimam podatkov koliko škode so sanirali, se je treba pozanimat. Osebno mi Slanica ni všeč ker se mi zdi čisto “turističen” kamp, če me razumete, kaj bi rada povedala.

Hoj vsem!

Mi smo bili lani v Vodicah v apartmaju,ampak smo se hodili po večini kopat na Murter v kamp Kosirina.Bili smo v glavni sezoni in ni blo neke pretirane gužve. En del plaže je res lep, primeren za otroke,ampak je tam ponavadi gužva.Drugače pa so po večini skale – mi smo si izbrali vsaki svojo skalo potem pa planinarili do vode – tam so bli pa spet lepi kamenčki, ampak ni blo panike. Za otročke pa je malo nerodno.

Je pa mešani kamp.Eni so nagi, drugi niso nagi…mi nismo bli, ker nam je pri tretjem obisku komaj kapnilo da je to verjetno nudistični kamp. 🙂 Pa nas ni nihče grdo gledal, ker si itak zabarikadiran med skalami…

Sem pa bila letos spomladi v kampu Slanica – na sprehodu.Moram rečti da so kar fino porihtali po tistih neurjih…

Če ne marate gužve mislim ,da kamp Slanica ni za vas.Dvakrat smo bili tam pa nismo dobili prostora,enkrat smo se dogovarjali celo z lastnikom pa ni bilo nič(k sreči saj bi bili lani tam ravno,ko je bilo neurje).lp

S fantom sva bila od 16.7. do 26.7. v kampu Slanica in sva bila zadovoljna. Sanitarije se bolj tako tako, je pa še vedno ful sence v tem kampu. Po 20.7. se je začela ful gužva. Voda je bila precej mrzla, na urejeni plaži so bili kot sardelce, v vodi pa je ogromno ježkov in moraš kr pazit kam stopiš. Sva si ogledala vse kampe na Murterju, pa imajo bolj malo sence tako, da je je v tem kampu največ, pa še poceni je. Nama je bilo všeč v zalivčku Čigrada, sam je bla tud kr gužva.

Kakšne pa so bile cene v kampu Slanica.

Gvala in lp

Če koga zanima:

KAMP Plitka vala in KAMP Kosirina in pa ob vasi Betina

http://www.btp.hr/hr/mainkamp.html

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close