Najdi forum

Že nekj let hodimo kampirati z večjim šotorom v Istro in to že nekaj let zaporedoma v Ladin gaj.
Aki kdo pozna kakšen kamp v Istri, ki ima vredu sanitarje, plažo in da je dosti sence?
Ladin gaj ima čisto nove sanitarje in radi hodimo tja bi pa šli letos za spremembo kam drugam.

Hvala vsem, ki mi pomagate!
Lep pozdrav!
Mojca

Pejt v Belo Uvalo ali pa Zeleno Laguno. Tud lep WC se najde, pa majo tuše za pse!!!!!

Letos sem se prvič ustavil v kampu VALDALISO pri Rovinju! Na novo urejen kamp, čisto nove sanitarije, kamp je v borovem gozdičku, blizu plaže, vse vrste plaže, 20 min peš do Rovinja ali pa z kolesom 5-10 min. Zares lep umirjen kamp in ne prevelik, tuši na plaži, stopnice v vodo……………………….

Markus

Če si za nudo, pridi k nam v Koversado (Vrsar). Že celo življenje hodimo tja in nimam pripomb. Sem videla kar nekaj kampov, a noben ne dopušča toliko svobode kot koversada. Pa tudi za higieno dovolj skrbijo.

Tudi mi gremo letos kampirat.Vendar šele drugič.Lani smo bili v Savudriji, četos pa bi čli kam drugam.Ali mogoče kdo ve, kakšne so cene kampiranja ?
So višje ali nižje kot pri nas ? Sicer pa pri nas tako ni posebne izbire.Razen za tiste, ki jemljejo pavšal se še najde lep prostor.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close