Najdi forum

Pozdravljeni!

V letošnjem letu smo kupili počitniško prikolico in se odločili, da bovo od sedaj naprej kampirali. Tako sva se z možem odpravila malo pregledovat kampe.
Cres, Lošinj.
Nad tem otokom sem bila zelo razočarana, predvsem z plažo (skale).
Ker bomo v Maju 2003 morali prikolico nekam postavit. Bi vas prosila, če imate kakšne izkušnje z urejenostjo kampov predvsem plaže ob kampu.
Povem naj, da v Istro ne želiva. Najraje bi na kakšen otok. Morda Rab. Ima kdo izkušnje?

slatina na cresu (martinščica)

Kamp Tiha v Šilu na otoku Krku. Je majhen, plaža je prodnata, kraj je miren, za družine z otroci enkratno.

Na Korčuli so enkratni kampi (npr. kamp Tri žale), privat in zelo majhni. Suuuper!!

Lp,J.

no ja… meni osebno ni všeč kampiranje pred neko bajto na vrtu, kjer se cel dan dere dojenček, zjutraj pa petelin, katerega sem mislil ustrelit, tako je težil (petelin namreč). vsaj kar se tiče kampov v okolici mesta korčula, ne priporočam preveč pa še plaža je čudna.

POPRIPOROČILIH DRUGIH SVA SE ODLOČILA ZA RAB! IMA KDO IZKUŠNJE?

Tudi jaz imam podobne probleme s tem kam postaviti prikolico. Pregledala sem za velikooo kempov predvsem v kvarnerju, ker zelim da je blizu, da lahko grem za vikend.
Glede Raba – poznam kamp San Marino ki je zelo lep, plaza je tudi vredu.
Moti pa me guzva na plazi, ki je zelo ozka in se zato hitro napolni pa v mestu in tudi v kempu je veliko ljudi in prikolic.
Zelim ti veliko srece pri iskanju svojega prostorcka na morju.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close