kamp Zaton
Ojla,
Kamp je super. Sama tam še nisem bivala, ker imamo prijatelje ki tam blizu oddajajo apartmaje. Kamp je zelo velik saj ima na enem delu apartmajsko naselje na drugem delu pa je prostor za prikolice in šotore. V kampu imaš eno dolgo ulico v kateri imaš dobro založeno samopostrežno trgovino, eno samopostrežno restavracijo, dve a la cart restavraciji, frizerski salon, polno malih trgovinic. Plaža je peščena, lepo urejena. To je najboljši kamp na zadarskem območju, kar se tiče ponudbe in urejenosti. Za otroke je tudi dobro poskrbljeno. Mislm, da imajo ob plaži nekaj podobnega mini clubu. Tam imajo potem tudi nagradne igre, saj sem lani en večer videla kako so imeli podelitev nagrad. Če te še kar koli zanima ali pa če sem jaz pozabila kaj omenit pa povej. Tja dol hodim že vsaj 13 let tako, da mi ni neznano področje.
LP Tina
PS
Kar se tiče prometne ureditve je tudi super, ker v predelu, kjer so prikolice in šotori ni dovoljeno prometa ostalim vozilom tako, da otroci skoraj brez skrbi norijo naokoli.
tple sm še pozabila. Poglej si njihovo internetno stran: http://www.zaton.hr
Ni lepšega kampa razen tega, sama sva z fantm tja hodila kampirat več let in kamp so vedno obnavljali v nasprotju z drugimi ki propadajo!Resda pa je tam idealen kraj za otroke, saj je peščena plaža in v morje hodiš kar nekaj časa preden je globoka voda in to je primerno za otroke! V enak cenovni rezred in urejenosti spada tudi kamp Šimuni na pagu!
LP inv eselo kopanje-ne bo vam žal
Kamp je resnicno eden najlepsih in najbolje urejenih (cistih) na Hrvaskem, je pa res da ni ravno med cenejsimi. Je pac tako, da ima kvaliteta svojo ceno. S punco kampirava v tem kampu ze skoraj desetletje in resnicno stalno vlagajo v razvoj in dopolnitev ponudbe. V lanskem letu so tako odprli bazenski kompleks, ki se nahaja v borovem gozdicku neposredno ob plazi in tudi sicer je na voljo precej sence, ki se kako prav pride druzinam z otroki. V samem kompleksu je izredno veliko igral in posebnih animacij za otroke, tudi otroski vrtec, kjer delajo zelo prijazne animatorke. Na voljo so stevilni sportni tereni in precej bogata gostinska ponudba.
Pri namestitvi v kampu lahko izbiras med parcelami A in B, kjer je v obeh primerih na parceli tudi prikljucek za vodo. V obeh primerih so parcele oznacene in velike med 80 do 120m2, lahko pa izberes tudi neparcelirani del, kjer si vzames prostora kolikor zelis (je malo dalj od plaze). Ponavadi so v tistem delu organizirani dopustniki s Slovaske, Ceske in Poljske.
Sicer ti pa priporocam, da si ogledas njihove spletne strani, kot je omenila “Mati”.
Midva letos Zatona sicer ne bova videla, ker pricakujeva dojencka….bo pa zato naslednje leto toliko bolj zanimivo!
Prijeten dopust!
Ja, res je odvisno, kaj pričakuješ. Nam je bilo lani prav obupno – o. k. smo si potem naredili tako, da je bilo fino, ampak nad komapom pa razočarani. Je pa seveda odvisno, kaj želiš. Mi smo malo razvajeni z družinskimi kampi, kjer je največ 15 šotorov, kjer se vsi med sabo poznamo, včasih skupaj kaj skuhamo, imaš šotor kar na plaži in v bistvu ni treba nič pakirat …
Lani pa smo se odločili za Zaton, ker smo imeli majhnega otročička in so vsi zelo hvalili: no, ko smo prišli dol, je bil prostor samo na neparceliranem delu, kar je pomenilo na soncu (večino dneva), daleč od plaže, vsak dan zjutraj pakirati na plažo, zvečer pa nazaj (bljak!), na plaži guuuuužva (v redu pa je borov gozdiček).
O cenah pa raje ne bi: vsaj enkart če ne dvakrat dražje kot drugje . res mi ni jasno, zakaj. Wc-ji in kopalnice niso nič boljši kot drugje. mi smo se počutili, kot bi bili v Istri – Dalmacija pa je čisto nekaj drugega. Tako gremo letos spet malo bolj na jug, v kak družinski kamp – pa tudi, če to pomeni, da ne bo peščene plaže.
Lp, Ajs
Forum je zaprt za komentiranje.