Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice kamp zaton zadar – mobilne hiške

kamp zaton zadar – mobilne hiške

Je že kdo bil, kako je – so mobilne hiške zelo daleč od morja, kakšna je plaža, pa urejenost kampa,je veliko hrupa (šli bi junija)? Še kaj, kar bi bilo dobro vedeti, preden se odločimo? Hvala!

http://www.zaton.hr/hr/index.php

Saj uradno stran sem si ogledala, zanimajo me osebne izkušnje! Vseeno hvala.

Mi smo bli v apartmajih. Je blo super. Hiške so pa res zelo daleč od celotnega naselja.

pa za avtom se ne moreš do plaže pripeljat, tko da je vse skupi malo bolj odročno.

Mobilne hiške so malo bolj odmaknjene, je pa cela pot do njih v senci. Kake so mobilne hiške sicer ne vem, ker hodimo v apartmaje, ampak sanitarije in vse tisto tam okrog je pa hudo dobro. Meni je zelo všeč.

Plaža je pa za otroke. Če si oseba, ki rada plava in ima željo se vreči v vodo in plavati, si tu na napačnem naslovu. Na plaži je mivka – pozno zvečer poravnajo plažo, preko dneva pa si otroci veselo gradijo gradove 🙂
Ko greš v vodo pa je tako: greš, 5 m, pa imaš vode malo čez gleženj, greš 20 m, pa je vode mogoče do kolen, potem pa še greš in greš in glej zlomka, počasi imaš res vodo do riti, in potem tam nekje daleč, lahko zaplavaš tako, da nimaš več podna pod nogami 🙂 Resnično raj za male otroke. Pa čeprav je gužva, nimaš občutka, da v vodi hodijo en po drugem, se ful razkropi. Imaš pa tudi bazene, če ti kak dan morje ne zapaše.

V glavnem; ne vem kake so mobilne hiške, ampak samo naselje je pa zakon. z eno besedo čudovito (dokler ne omenjaš cene :)). In tisti vonj po borovem gozdu… se mi je kar stožilo po njem…..

Mobilne hiške so na različnih mestih. Mi smo prosili, naj bo čim bolj blizu plaže in smo imeli samo minutko do morja – ali še manj. Še na WC smo hodili v hiško. Skok, torej. Smo pa šli takrat prek Globtourja.

Kamp je zelo lepo urejen, ogromno igral in, kar je bilo meni najbolj všeč – bazen za odrasle in otroke. Mi smo šli septembra in ni bilo gužve. Tudi junija je ne bi smelo biti. S tišino ni bilo nikakršnih težav – mislim, da na to zdaj zelo pazijo v vseh boljših kampih.

Ena je napisala, da so hiške zelo daleč od naselja – ne vem, kaj je gledala, ampak hiške so v naselju, ponavadi bistveno bliže kot kakšne oddaljene parcele. Seveda je pa odvisno, kam te dajo.

prvič bomo kampirali zato morda čudno vprašanje: na netu sem videla da so tam borovci, je to kaj moteče za male otroke, da jih iglice bodejo?

ne, če imajo natikače 🙂
se zafrkavam. Kamp je resnično zelo urejen, skoraj vsi obiskovalci imajo male ali malo večje otroke, tako da se nič bat. Na plaži pa je tako ali tako mivka…

nekatere hiške so zelo blizu morja, nekatere pa malo dlje. Pozanimaj se v kateri vrsti je hiška. Je pa tam super posebej za otroke, je urejeno in čisto.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close