Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kamp Stella Maris Umag

kamp Stella Maris Umag

zanimajo me izkušnje s tem kampom, če kdo ve 🙂

hvala

Je to tisti kamp zraven ATP-ja? Če je, potem ga ne priporočam.
Bila sem sicer samo 1x tam, 2 leti nazaj. Mene je motilo to, da je daleč do plaže (mi smo hodili cca 10 minut), tudi sam kamp je bil zelo hrupen. Od glasnih mladcev do samega dogajanja na ATP in bližnjega disca la kaj je tam. Resnično, ob 4ih, 5ih zjutraj je še kar butalo in odmevalo.
Ampak od kolegice starši hodijo tja že 15 let, tako da ni vse slabo. 🙂 Meni osebno pač ni bilo všeč.
Tud voda je tko tko …. v tistem zalivu zavohaš marsikaj.

Sto ljudi,sto okusov .Meni je kamp Stella Maris zelo všeč.Ni prevelik,zvečer se dogaja.

Sama sem zelo občutljiva na hrup.letos sem bila tam že 10 dni,pa nisem imela s spanjem nobenih

težav.Čez vikend je malo več glasbe,ampak mene ne moti,ker ni tako glasna.

Tudi čistoča je na nivoju,skratka,jaz nimam nobenega negativnega mnenja.

Sicer pa odtipkaj Kamp Stella Maris-tudi tam je polno pohval.

Mi imamo tam prikolico in smo zelo zadovoljni.Kopaš se lahko v morju,ob obali je tudi bazen z

morsko vodo.V bazenu se dogajajo stalne animacije-ob 12h-vodna telovadba,kasneje vaterpolo,

odbojka,hoja po vodi.Ob bazenu je super glasba,tam je lokal s hrano in pijačo,lahko si zakupiš

ležalnik za cel dan(20 kun) in marelo (15 kun ),lahko pa počivaš v borovem gozdičku,je dovolj

prostora.Bazen je brezplačen.pa lahko si izposodiš,ma 500 stvari za v vodo…

Kamp je čez precej prometno cesto, sence je kar precej, do morja se malo hodi (mislim, da je celo podhod pod cesto), hrup je ves dan, ponoči se tudi sliši iz sosednjih lokalov. Kopa se lahko že takov v zalivčku (umetno nasutem…).Če hočeš prav do morja, je še slabih 10 min.

Čez prometno cesto se pride brez težav,ker so vozniki pripravljeni in redno počakajo.Sicer je pa

narejen podhod in do morja je slabih 7 minut.

Letos sem bila v tem kampu že skupno 14 dni,tudi za prvomajske,pa ne morem govoriti o kakšnem

posebnem hrupu.Pa delam v poklicu,kjer je dosti hrupa in sem ga naveličana.

To je moje mnenje.Meni je pač všeč.

Dve leti nazaj pa sem bila v Nerezinah,v naselju Bučanje.Dogajalo se ni skoraj nič.Zvečer mrtvilo in

skoraj tišina.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close