Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kamp Sovinje na Pašmanu – senca?

Kamp Sovinje na Pašmanu – senca?

Tisti, ki ste že bili v Sovinjah,

koliko sence je v kampu oz. kako gosta je?

Je v različnih delih kampa različno?

Na njihovi spletni strani seveda vse najlepše, ampak bi rada slišala še od izkušenih, ker z majhnima otrokoma sredi dneva ni bi bili radi na soncu.

Hvala in lepe počitnice vsem

Pozdravljeni,

tudi mi smo bili lani v veliki dilemi: prvič s prikolico, z otrokom starim 2,5 let, vsi smo bolj bele polti in se moramo pred soncem kar precej skrivati… In smo malo brskali po netu in se odločili za Sovinje in gremo letos spet. Na plaži je že okoli 16-te ure senčka, kamp tudi ni popolnoma na soncu, je pa odvisno kje dobiš prostor… Osrednji del kampa je bolj izpostavljen soncu kot krajni… Mi smo s prikolico in smo cel dan zunaj – naša parcelca je zjutraj sončna proti popoldnevu pa zmerja več sence, pa nam ni bilo nič preveč sonca za 18 dni…
Mi je pa plaža super! Sama mivka (ne mulj), ki nič ne gre v usta, očke … kot se nekateri bojijo, otrok lahko prosto hodi okrog in se ne rabiš skrbet: “joj, pomol, pa bo padel, pa se udaril ob skale ipd”. Edina pomanjkljivost je ta, da so tuši montirani kar precej visoko in če hočeš otroka stuširat potem raje s pomočjo kanglice ali lončka, ker ga kaplje iz tuša “poredko” doesežejo – pa tudi temu smo se zlahka prilagodili. Drugače pa sp ljudlje prijazni, nevsiljivi, čistoča je OK, na plaži ni razmnoraznih smeti in cigaretnih ogorkov ipd.

Skratka: priporočam!

Tudi jaz bi še imel vprašanje glede tega kampa, glede na to da je zelo majhen ali je tudi na višku sezone dovolj prostora?
Zanima me, če so parcele dovolj velike za šotor za 6 oseb? Kako je z elektriko, je na vsaki parceli?
Kako daleč je peš do Tkona? Je v kampu kakšno igrišče, ipd.?

hvala!
lp

Ja, igrišča ni… sta ene dve gugalnici… drugač pa je tu morje in plaža – peskovnik.
Kar se tiče prostora, sem slišala, da so odpovedali enim lanskim gostom, ker niso potrdili rezervacije, tako, da priporočam rezervacijo pred prihodom.
Do Tkona pa je nekje 1,5 km. Kolo je kar priročno, čeprav vsako jutro pred kamp pripelje lokalni pek svoje sveže izdelke naprodaj. Po ostalo pa je treba peš (s kolesom, avtom) do trgovine v Tkon.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close