Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice kamp solaris-šibenik

kamp solaris-šibenik

Pozdravljeni!

Letos se odločam,da bi šla z družino v omenjeni kamp.Bivali bi v mobilnih hiškah.V Solarisu sem bila pred 8 leti in takrat ni bilo tako porihtano,kakor je videti sedaj.
Ali je mogoče kdo med vami bil lansko poletje?
Je res tako lepo in urejeno kot je videti?
Zanima me ali se kaj dogaja zvečer?
Ali je pot prehodna od kampa pa vse do hotela Ivana ob plaži?
Priporočam se za še dodatne informacije…

Hvala

mi smo bili lani v hotelu jure in se bomo še vrnili.malo smo se sprehajali po kampu ,mi je zelo všečno,mirno.Urejenost je za eno slabo petico ,lahko bi bilo bolje,sanitarije…Plaža je lepo urejena peš poti ,tk da za nočne sprehode je byuti….mogoče še kdo kaj več napiše

Mi2 s partnerjem sva imela Solaris lani v ožjem izboru za kratek oddih s šotorom, pa sva si potem premislila, ker je kamp res nenormalno drag. Nama je pa bil zelo všeč, ker je res lepo urejeno in ima super plažo. No potem sva za pol te cene, ki bi jo dala v Solarisu preživela oddih na italjanskem Jadranu in je bilo super.

Jaz sem bila dve leti nazaj ,pohvalno za to kar so naredili .Kamp je res med dražjimi ,ampak več ponujajo kakor npr. v Biogradu Soline ,ki je ravnotako drag in nič nima.Priporočam in želim lep oddih.
lp

Hvala vam za odgovore,ali je res,da je plaža v kampu bol skalnata in da so ježi v vodi??

Tam je katastrofa s temi ježi.pol pa morš pešačit do boljse plaze.Btw

To že ni res v kampu je plaža kar ok in ti ni treba pešačit daleč,drugač pa tudi vlakec vozi,oziroma saj si na dopustu in maš cajt za rekreacijo.

Jas hiške so kar oddaljene od plaže,pa sej si na dopustu ,maš čas…..

Mi se tudi odpravljamo na dopust v šibenik .Dejte še napisat kakšno informacijo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close