Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kamp Rudine – za Hely

Kamp Rudine – za Hely

Pozdravljeni!
Opazila sem, da za letni dopust priporočate avtokamp Rudine v kraju Orašac, 20 km pred Dubrovnikom, pa me zanima, če je kamp primeren za 2-letnega otroka. Kakšna je plaža? Je kamp urejen? Kaj pa cenovno? Vsake nove informacije bom zelo vesela, saj smo strastni kamperji, vendar imamo radi urejen kamp (sanitarije, prostor, plaža).
Najlepša hvala za vsako informacijo!
Lep pozdrav

Urša

Živijo,
sorry za pozen odgovor.

Kamp je primeren tudi za tvojega otročička. Meni je bil resnično eden najbolj lepih in urejenih kampov v južni Dalmaciji. Dosti je sence, ravne površine s travo, brez drobnih kamenčkov, ki špikajo skozi šotor ipd. Mene je edino motlo to, da se je cedila smola na šotor, ampak zato smo si bili pač sami krivi, ker smo se ravno tja dali – so namreč še druga drevesca…
Kopalnice in WC-ji so bile super, res čiste. Čistilka je bila non stop notri, skoraj za vsakim posebej je počistila. V kampu je tudi trgovina. Restavracijo so takrat preurejali, letos po moje že deluje (oz. bo).
Pod kampom je manjša prodnata plaža. Če hočeš senco, moraš biti zgoden. Lahko pa greš malce naprej od plaže, kjer so taki lepi majhni kotički. Morje je čisto.

Ok, to bi blo na kratko vse. Če hočeš izvedeti še kaj, mi raje piši na e-mail, ker pridem na ta forum le vsaketolko.

Lp.

Spet jaz… pozabila sem na ceno… mislim, da je med 2 in 4 euri na osebo. Žal nisem našla njihove internetne strani… :((

http://dubrovnik.laus.hr/dubrovnik1/html/orasac.html

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close