Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice kamp Rapoča Nerezine

kamp Rapoča Nerezine

Letos gremo kampirat in se odločamo med kampom Rapoča in med Straškem na >Pagu. Smo 6 članska družina ( 4 mali otroki) Pa se bojimo da preveč hrupen in žuristični kamp ni za nas(Straško) Se bojimo da ne bomo “krotili” 4 male otroke. Rabim mnenja o kampu Rapoča,

Kaj pa, če bi pogledali kamp Lopari na Malem Lošinju ? Zelo zelen in senčen kamp, mir, plaža nasuta z drobnim prodom…Mi smo pred leti tam kampirali in bili zelo zadovoljni.

Živi in pusti živeti

Bila v obeh. Strasko lani s tremi, Rapoca malo bolj nazaj. Campa nistaprimerljiva. rapoce je manj kot FKKja v Straskem 🙂 neke zabave ni, so pa Nerezine blizje kot Novalja it Straskega.

Tudi mi bili v obeh kampih – v Straškem 1x (in najbrž ne bomo šli več), v Rapoči 3x (in bomo najbrž še šli). Je pa res čisto odvisno od okusa. Mi ne maramo velikih kampov, kjer ne moreš spustit otrok samih naokoli, kjer moraš zjutraj nest brisačo na plažo, če želiš dobiti prostor, kjer se povsod gužva (v mesto smo se komaj premikali) ipd. – vse to Straškem, zato nam niti pod razno ni všeč.
V Rapoči gresta pa vsako jutro sama v pekarno, lahko gresta sama v trgovino, v morje se gremo malo skopat, potem pa nazaj k šotoru, ker nam ni do ležanja na plaži, oba otroka imata vsako leto veliko družbe, do Nerezin je lušten sprehod, tam pa tudi ni prehude gneče …

Torej, čist odvisno, kaj imate radi.

Nekoliko postov nazaj je bilo kar nekaj še napisanega.
Nam se dopade; mali kamp; WC-ji blizu; previjalna mizica;pralni stroji in sušilci; res ni velika gužva; tihi;
Ni pa kakšnega večje diskoteke ali slično za nekoliko večje otroke (najstnike; diskoteka za hotelom Televrin), morda v Bučanju ali pa z avtom v M.Lošinj. Občasno “zalaufa” Ridi-Mutak Beach Bar” -:)))

LP

Kako je pa kaj z jutranjim zvonjenjem iz cerkvice ob kampu Rapoča?

Vsaj mi ga ne slišimo! Zvoni res ob polni uri, a niti ne slišim.

LP

Mi smo bili lani v kampu Rapoča,kaj lepšega še nisem videla v življenju.To leto ponovimo vajo. Mogoče zato ker smo dobili zelo lep prostor in prikolico. Všeč mi je ker je mesto blizu za večerni sprehod. Po 22h je tišina, ni žurerjev. Sprva mi plaža ni bila ravno kul ker je po 16h senca…po drugi strani če ti paše sonce lahko greš 20 m naprej in je tam plaža Sunčica, na kateri je sonce do 21h. Uglavnem z možem sva se zaljubila v ta kamp.

Ali kdo pozna koga, ki oddaja prikolico v tem kampu (Rapoča) konec julija, začetek avgusta?

Ali kdo oddaja kamp prikolico v kampu Rapča.Prikolico bi najel od 7.7.do 14.7.2014 za dve osebi.
Za ponudbo najlepša hvala.

lp

Poglej tukaj na kamping forumu, kjer lastniki prikolic in mobilnih hišic stalno objavljajo oglase:
http://www.avtokampi.si/forum/forum_topics.asp?FID=10&title=oddam

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close